Ντάριλ γερά, τους γ@μησες ξανά!
News

Ντάριλ γερά, τους γ@μησες ξανά!

Προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από την πρεμιέρα του δεύτερου μισού της 6ης σεζόν του Walking Dead.

Και η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 40 λεπτά η σειρά κατάφερε να ξαναπάρει τα πάνω της μετά την μέτρια τετράδα επεισοδίων που προηγήθηκε.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ SPOILER

SPOILER-ALERT-THE-WALKING-DEAD

MVP του επεισοδίου με τεράστια διαφορά ήταν φυσικά ο Ντάριλ ο οποίος μετά από καιρό θύμισε τον badass εξολοθρευτή εαυτό του και πολύ γουστάραμε. Ειδικά με την χρησιμοποίηση του εκτοξευτή ρουκετών.

walking-dead-rocket-laucher

walking-dead-bike-explosion

Και επειδή ο εκτοξευτής ρουκετών είναι σαν τα πατατάκια και δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μόνο μία φορά τον χρησιμοποίησε και δεύτερη.

waking-dead-rocket-fire

Να σας εξομολογηθούμε σε αυτό το σημείο ότι όσο κι αν γουστάραμε με το χάος που προκάλεσε ο Ντάριλ, μας έχει πιάσει μια ανησυχία για το μέλλον του στη σειρά. Ακούγονται διάφορα που δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε και ελπίζουμε να μην έρθει η ώρα να μιλήσουμε για αυτά. Ο λόγος είναι πολύ απλός.

DarylDiesWeRiot3-11-2014-2

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα. Δεν θα έπρεπε να λέμε τέτοια πράγματα αφού δεν είναι σωστό να εύχεσαι θάνατο σε κανέναν, αλλά δεν γαμιέται για σειρά μιλάμε. Η Κάρολ έπρεπε να το έχει σκοτώσει το μαλακισμένο εδώ και καιρό. Ναι ναι για τον Σαμ λέμε. Τελικά έγινε γεύμα για τους walkers και θα έπρεπε να χαρούμε…

walking-dead-sam-bite

Η χαρά μας όμως μετριάστηκε από το γεγονός ότι μαζί του έγινε γεύμα και η Jessie. Που ήταν ωράιο γκομενάκι να τα λέμε αυτά. Στεναχωρηθήκαμε.

walking-dead-jessie-gone

Αλλά μετά ξαναχαρήκαμε όταν είδαμε ότι και ο άλλος γιος της (επίσης μεγάλο μαλακισμένο) μας χαιρέτησε πάνω στο σπαθί της Μισόν.

walking-dead-ron-shot

Αλλά πήρε μαζί του και το Μάτι του Κάρλ, σε μια σκηνή βγαλμένη από τα κόμικ. Ποτέ δεν θα καταλάβουμε πως γίνεται να σε πυροβολήσουν στο μάτι και να μην πεθάνεις αλλά οκ σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι όλα είναι πιθανά.

walking-dead-carl-eye

Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι το Walking Dead και προς το παρόν σας αφήνουμε με αυτή τη γλυκιά και γεμάτη συναίσθημα σκηνή…

walking-dead-kill-montage

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ