Nightfall: Αυτή είναι η σαρωτική επιστροφή τους!
News

Nightfall: Αυτή είναι η σαρωτική επιστροφή τους!

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ελληνική metal σκηνή, οι Nightfall, είναι και πάλι εδώ παρουσιάζοντας το πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά τους, την πρώτη μετά από επτά χρόνια.

Όπως ανακοινώθηκε το At Night We Pray, θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει 12 κομμάτια, με το concept του άλμπουμ να περιστρέφεται γύρω από τη μάχη με την κατάθλιψη που βίωσε ο frontman, Ευθύμης Καραδήμας για τα καλά στο πετσί του. «Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στη μεγάλη μάχη κατά της κατάθλιψης. Αν δεν τη σταματήσουμε θα μας φάει ζωντανούς. Μοιραστείτε τον πόνο σας, μιλήστε ανοιχτά για το θέμα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σκοτώσετε τους δαίμονες στο μυαλό σας» τονίζει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο line up τους μαζί με τον Ευθύμη βρίσκεται πλέον στα ντραμς ο Φώτης Μπερνάντο, ο Μιχάλης Γαλιάτσος επιστρέφει στην κιθάρα μετά από 20 χρόνια, αλλά και ο Κώστας Κυριακόπουλος επίσης στις κιθάρες.

Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklisting του άλμπουμ και αμέσως μετά έχουμε το σαρωτικό πρώτο single με τίτλο Darkness Forever και το εξώφυλλο. Μπορείτε να κάνετε τις προπαραγγελίες σας εδώ.

01. She Loved the Twilight
02. Killing Moon
03. Darkness Forever
04. Witches
05. Giants of Anger
06. Temenos
07. Meteor Gods
08. Martyrs of the Cult of the Dead (Agita)
09. At Night We Prey
10. Wolves in Thy Head

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: