Οι νυχτερίδες εκδικούνται τον Ozzy
Music

Οι νυχτερίδες εκδικούνται τον Ozzy

Ήταν Ιανουάριος του 1982 όταν συνέβη το θρυλικό περιστατικό με τον Ozzy Osbourne και τη νυχτερίδα. Ένας θεατής σε συναυλία του, πέταξε στη σκηνή μία νεκρή νυχτερίδα, ο Ozzy νόμιζε ότι είναι ψεύτική και της δάγκωσε το κεφάλι.

Στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνει μία σειρά από θεραπείες για να βεβαιωθούν οι γιατροί ότι δεν έχει πάθει κάποια μόλυνση.

33 χρονιά μετά οι νυχτερίδες παίρνουν την εκδίκηση τους από τον madman.

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης ενός από τα σπίτια του στο Buckinghamshire της Αγγλίας, οι εργάτες ανακάλυψαν μία αποικία νυχτερίδων που σύμφωνα με τον περιβαλλοντολογικό νόμο της χώρας θα πρέπει να μεταφερθούν σε νέο περιβάλλον. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Ozzy να πληρώσει το ποσό των 27.400 δολαρίων για να γίνουν όλα με τον νόμιμο τρόπο.

Αν ο Ozzy προχωρούσε σε αυθαίρετη απομάκρυνση των νυχτερίδων θα αντιμετώπιζε 6μηνη φυλάκιση και πρόστιμο 7.600 δολαρίων για κάθε (!) νυχτερίδα.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ