«Ταφόπλακα» στις ελπίδες για επιστροφή του Mindhunter στο Netflix
Netflix

«Ταφόπλακα» στις ελπίδες για επιστροφή του Mindhunter στο Netflix

Στις αρχές της χρονιάς ολόκληρο το καστ του Mindhunter αποδεσμεύτηκε από τα συμβόλαια του αφού ο Ντέιβιντ Φίντσερ ήθελε να αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση του Mank που έρχεται στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου.

Οι πληροφορίες έλεγαν τότε ότι απλά θα υπάρξει μία μεγάλη καθυστέρηση για την τρίτη σεζόν, όμως όπως όλα δείχνουν η σειρά είναι σχεδόν απίθανο να επιστρέψει.

Το δήλωσε ο ίδιος ο Φίντσερ μιλώντας στο Vulture. «Νομίζω ότι έχει τελειώσει. Για το κοινό που είχε ήταν μία ακριβή σειρά. Είχαμε πει να τελειώσω το Mank και να δούμε τότε τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε με λιγότερα από όσα δώσαμε για τη 2η σεζόν. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές και το μπάτζετ να είναι ανάλογο του κοινού που το παρακολουθεί» τόνισε ο σκηνοθέτης ενώ ανέφερε ότι για τις ανάγκες της σειράς ήταν απασχολημένος έξι με επτά μήνες τον χρόνο.

Εκπρόσωπος του Netflix συμπλήρωσε ότι μπορεί να δούμε ξανά τη σειρά σε πέντε χρόνια.

H σειρά βασίστηκε στο βιβλίο  Mindhunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit, και εστίασε σε πράκτορες του FBI που έπαιρναν συνεντεύξεις από serial killers προσπαθώντας να φτιάξουν το ψυχολογικό τους προφίλ. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα το 2017 και η δεύτερη δύο χρόνια αργότερα.

Το Mank που έρχεται στο Netflix είναι η πρώτη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ μετά από επτά χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ