Η νέα λειτουργία του Netflix βάζει σε τάξη την αρχική σας οθόνη
Netflix

Η νέα λειτουργία του Netflix βάζει σε τάξη την αρχική σας οθόνη

Έχει γεμίσει η αρχική οθόνη σας στο Netflix με σειρές ή ταινίες που ξεκινήσατε κάποια στιγμή και δεν έχετε σκοπό να τις ολοκληρώσετε; Η νέα λειτουργία καθαρισμού αυτού του σημείου είναι διαθέσιμη πλέον και για τις τηλεοράσεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Netflix με όλες τις λεπτομέρειες: 

«Από σήμερα, τα μέλη από όλο τον κόσμο μπορούν να αφαιρούν μια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία από τη σειρά “Συνεχίστε να βλέπετε” σε όλες τις συσκευές τους, συμπεριλαμβανομένης και της τηλεόρασης, κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί.

Κάντε απλώς κλικ σε μια εκπομπή ή ταινία και επιλέξτε “Κατάργηση από την ενότητα ‘Συνεχίστε να βλέπετε'” από τις επιλογές της σελίδας. Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αναιρέσετε την κατάργηση, κάνοντας κλικ στο βελάκι επιστροφής. 

Είτε διαγράφετε μια νέα επιλογή που δεν σας ξετρέλανε ή ένα παλιό αγαπημένο που έχετε δει πάρα πολλές φορές ή σουλουπώνετε όλη τη σειρά σας, αυτό το κουμπί σάς επιτρέπει να έχετε πάντα μια καθαρή γραμμή “Συνεχίστε να βλέπετε”, γεμάτη με εκπομπές και ταινίες που ανυπομονείτε να δείτε.

Η λειτουργία αυτή είναι ήδη διαθέσιμη τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε φορητές συσκευές και είμαστε ενθουσιασμένοι που τη διαθέτουμε περαιτέρω και στην τηλεόραση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: