Αυτή η κληρονομιά δεν φέρνει... πλούτη αλλά ένα νεκροταφείο!
Netflix

Αυτή η κληρονομιά δεν φέρνει… πλούτη αλλά ένα νεκροταφείο!

Μετά τον θάνατο ενός άγνωστου θείου της, μια γυναίκα κληρονομεί ένα νεκροταφείο και βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σειράς δολοφονιών και σκοτεινών μυστικών.

Σύνοψη

Η Γιουν Σο-χα είναι μια λέκτορας κολεγίου που ελπίζει να αναβαθμίσει τη θέση της σε μόνιμης καθηγήτριας. Μια μέρα, την ενημερώνουν ότι πέθανε ένας ξεχασμένος θείος από την πλευρά του πατέρα της, αφήνοντάς την ως μοναδική κληρονόμο στο νεκροταφείο της οικογένειας. Τα νέα ξαφνιάζουν τη Σο-χα και της θυμίζουν τον πατέρα της, που εγκατέλειψε εκείνη και τη μητέρα της πριν από πολύ καιρό.

Στην κηδεία του θείου εμφανίζεται ο Κιμ Γιουνγκ-χο, ετεροθαλής αδερφός της Σο-χα, που προκαλεί απαιτώντας να συμπεριληφθεί στην κληρονομιά. Για τη Σο-χα, είναι ο γιος ενός άπιστου πατέρα που έφυγε από το σπίτι και η όλη υπόθεση της κληρονομιάς του νεκροταφείου πυροδοτεί μια σειρά οδυνηρών αναμνήσεων που θα προτιμούσε να ξεχάσει. Τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο όταν αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα ανησυχητικά γεγονότα που την αναστατώνουν ιδιαίτερα.

Στο μεταξύ, ο Τσόι Σουνγκ-τζουν, ένας αστυνομικός ντετέκτιβ που ερευνά μια υπόθεση δολοφονίας στο χωριό, αντιλαμβάνεται από την περίεργη συμπεριφορά των κατοίκων ότι δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση ανθρωποκτονίας. Ερευνά σε βάθος την υπόθεση, η οποία αποδεικνύεται αρκετά δύσκολη με πολλά αδιέξοδα. Ο Παρκ Σανγκ-μιν, ο επικεφαλής επιθεωρητής, αποδοκιμάζει τον Σουνγκ-τζουν και τον αποκλείει από την υπόθεση.

Αλλά το ίδιο αδιέξοδη είναι και η έρευνα του Σανγκ-μιν που εστίασε σε βασικά πρόσωπα που αφορούν στο νεκροταφείο, συμπεριλαμβανομένων των Σο-χα και Γιουνγκ-χο. Σύντομα, αποκαλύπτεται άλλος ένας φόνος και το χωριό γίνεται άνω κάτω.

H Σο-χα κληρονομεί το οικογενειακό νεκροταφείο και ξαφνικά περιβάλλεται από περίεργα περιστατικά. Ποια είναι η βασική αιτία για όλα όσα συμβαίνουν; H απάντηση έρχεται στις 19 Ιανουαρίου στο Netflix. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: