Το Netflix θα αφαιρέσει από το Squid Game το (αληθινό) τηλεφωνικό νούμερο!
News

Το Netflix θα αφαιρέσει από το Squid Game το (αληθινό) τηλεφωνικό νούμερο!

To Squid Game έχει προκαλέσει χαμό παγκοσμίως αφού βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του top 10 στο Netflix και όπως είναι λογικό οι συντελεστές του αλλά και η εταιρεία είναι τρομερά χαρούμενοι με αυτό.

Υπάρχει όμως και κάποιος που δεν χαίρεται ιδιαίτερα και αυτός είναι ο κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού που εμφανίζεται στη σειρά.

Από την ημέρα της πρεμιέρας, οι φάρσες με κλήσεις και μηνύματα είναι συνεχόμενες, με αποτέλεσμα όπως είναι λογικό να του έχουν σπάσει τα νεύρα! Το Netflix επιβεβαίωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα τροποποιήσει τις σκηνές για να μην εμφανίζεται ο αριθμός.

«Από την ημέρα που άρχισε να προβάλλεται το Squid Game δέχομαι τηλεφωνήματα και μηνύματα ασταμάτητα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είναι δύσκολο να επικεντρωθώ στην καθημερινότητα μου. Χρησιμοποιώ αυτό τον αριθμό για πάνω από δέκα χρόνια. Έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι τόσο μεγάλη η συχνότητα των κλήσεων που η μπαταρία τελειώνει αμέσως» δήλωσε ο κάτοχος του αριθμού στο «Koreaboo».

Η παραγωγή της σειράς θεώρησε ότι αφαιρώντας τα τρία πρώτα νούμερα από το τηλέφωνο, δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα, όμως δεν είχαν υπολογίσει ότι αν η κλήση γίνεται τοπικά τα τρία ψηφία προστίθενται αυτόματα επιτρέποντας στον καθένα να καλέσει τον κάτοχο του αριθμού.

Στο Squid Game οι συμμετέχοντες παίρνουν μία κάρτα που από την μία πλευρά έχει τρία σύμβολα και από την άλλη τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό, που πρέπει να καλέσουν αν θέλουν να πάρουν μέρος σε παιδικά παιχνίδια για να κερδίσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ