To Netflix ξόδεψε εκατομμύρια για να αντικαταστήσει ηθοποιό στο ήδη έτοιμο Army of the Dead
News

To Netflix ξόδεψε εκατομμύρια για να αντικαταστήσει ηθοποιό στο ήδη έτοιμο Army of the Dead

Το Army of the Dead του Zack Snyder είναι διαθέσιμο από τις 21 του μήνα στο Netflix, και έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό αφού έχει όλα τα εφόδια για να γίνει το νέο μεγάλο franchise της πλατφόρμας.

Και είναι βέβαια και μία πνοή ανανέωσης για τον σκηνοθέτη, που ταλαιπωρήθηκε την τελευταία πενταετία με τις περιπέτειες του στο σύμπαν της DC. Ένα μεγάλο θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με την ταινία, ήταν η συμμετοχή του Chris D’Elia, που κατηγορήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε ανήλικες κοπέλες και ενώ είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του για την ταινία.

Ο Snyder δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να τον αντικαταστήσει και με την πολύτιμη βοήθεια του Netflix, έβαλα στη θέση του την Tig Notaro με έξτρα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή.

«Θα πω ότι ήταν μία κίνηση που κόστισε πολύ. Αρκετά εκατομμύρια. Το Netflix όμως έκανε τη σωστή κίνηση» δήλωσε ο Snyder στο Vanity Fair.

Το “Army of the Dead”  διαδραματίζεται χρονικά μετά από μια επίθεση ζόμπι σε ένα κατεστραμμένο Λας Βέγκας που έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Σκοτ Γουόρντ (Ντέιβ Μπαουτίστα), ένας πρώην ήρωας του πολέμου των ζόμπι ο οποίος πλέον ψήνει μπέργκερ στα προάστια της πόλης που αποκαλεί σπίτι του, προσεγγίζεται από τον ιδιοκτήτη καζίνο Μπλάι Τανάκα (Χιρογιούκι Σανάντα) και δέχεται μια μοναδική πρόταση: να πάει στην απαγορευμένη ζώνη με ζόμπι και να φέρει πίσω 200 εκατομμύρια δολάρια τα οποία βρίσκονται μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο κάτω από το Λας Βέγκας Στριπ, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα σε 32 ώρες να ρίξει πυρηνικά στην πόλη.

Χωρίς να έχει πολλά να χάσει, ο Γουόρντ αναλαμβάνει την αποστολή και συγκροτεί μια ετερόκλητη ομάδα ειδικών για τη ληστεία. Με ελάχιστο χρόνο, ένα μοναδικά απροσπέλαστο χρηματοκιβώτιο και μια ορδή από γρηγορότερα και εξυπνότερα πρωτεύοντα ζόμπι, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι θα συμβεί σε αυτήν τη μοναδική ληστεία: όσοι επιζήσουν, θα τα πάρουν όλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ