Netflix: Ξεκίνησε το νέο δωρεάν πακέτο!
News

Netflix: Ξεκίνησε το νέο δωρεάν πακέτο!

Πρεμιέρα έκανε για το Netflix μία νέα δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία, που είναι διαθέσιμη μόνο σε κινητά με λογισμικό android.  Το νέο πλάνο είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Κένυα, αλλά αναμένεται να επεκταθεί το επόμενο διάστημα και περιλαμβάνει το 25% των συνολικά διαθέσιμων τίτλων της υπηρεσίας.

Ο στόχος είναι φυσικά οι νέοι χρήστες, αφού κάνουν τις δοκιμές τους, να αρχίσουν να πληρώνουν για την πλήρη έκδοση, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού δεν είναι αναγκαία η χρήση στοιχείων πληρωμής και κάποιος μπορεί να παραμείνει στο δωρεάν πακέτο για όσο επιθυμεί.

Οι χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν download για offline παρακολούθηση, ούτε να στριμάρουν το περιεχόμενο από το κινητό στην τηλεόραση τους.

«Αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, τότε είναι εύκολο να κάνει αναβάθμιση σε ένα από τα επί πληρωμή πλάνα μας και να απολαύσεις το πλήρες περιεχόμενο στην τηλεόραση και το λάπτοπ σου» δήλωσε στέλεχος του Netflix για αυτή την κίνηση.

To Netflix ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια συνδρομητές το 2020 και συνεχώς ψάχνει τρόπους για να δελεάσει ακόμα περισσότερους, ξοδεύοντας τεράστια ποσά για περιεχόμενο. Στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το δίκτυο πήρε συνολικά 44 βραβεία ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του CBS από το 1974.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: