Netflix – Ιανουάριος 2021: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε
News

Netflix – Ιανουάριος 2021: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε

Netflix – Ιανουάριος 2021: Μπορεί να μην ξέρουμε πως θα είναι η ζωή μας μέσα στο 2021 με όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μπόλικο… Netflix.

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε όλους τους τίτλους που έρχονται τον Ιανουάριο του 2021 και ανάμεσά τους ξεχωρίζει φυσικά η τρίτη σεζόν του Cobra Kai, η πρώτη που γυρίστηκε αποκλειστικά για το Netflix, μετά την μετακόμιση της από το youtube.

Ακολουθεί το trailer και αμέσως μετά η λίστα με το περιεχόμενο αναλυτικά.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ NETFLIX – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021 – ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Cobra Kai: Season 3 (έρχεται τον Ιανουάριο)

Στην τρίτη σεζόν, η ψυχή του Βάλεϊ διακυβεύεται. Με τον Μιγκέλ σε κρίσιμη κατάσταση, ο Ντάνιελ αναζητά απαντήσεις, ο Τζόνι εξιλέωση ενώ ο Κριζ έχει το δικό του όραμα.

Lupin (08/1/2021)

Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.

Riverdale: Season 5 (21/1/2021)

Ο Άρτσι και η παρέα του επιστρέφουν για άλλη μια σεζόν αυτού του εφηβικού δράματος.

Snowpiercer: Season 2 (26/1/2021)

Δεύτερη σεζόν του μεταποκαλυπτικού δράματος στο οποίο η Γη έχει παγώσει και οι τελευταίοι επιζώντες άνθρωποι ζουν σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Call My Agent!: Season 4 (21/1/2021)

Οι ατζέντηδες στο μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, το ASK, επιστρέφουν για μια τέταρτη σεζόν με την Αντρέα επικεφαλής και το πρακτορείο σε δύσκολη κατάσταση.

Bonding: Season 2 (Έρχεται τον Ιανουάριο)

Απένταροι κι αποκλεισμένοι από κάθε μπουντρούμι στη Νέα Υόρκη, οι κολλητοί Τιφ και Πιτ προσπαθούν να ξαναχτίσουν την υπόληψή τους στην κοινότητα του σαδομαζοχισμού.

Disenchantment: Part 3 (15/1/2021)

Η Μπιν πρέπει να τα δώσει όλα ως πριγκίπισσα μέσα σε βασιλικές πλεκτάνες, μυστήρια, την αστάθεια του βασιλιά Ζογκ κι ανησυχίες για το ποιος θα κυβερνήσει την Ονειροχώρα.

Fate: The Winx Saga (22/1/2021)

Μια έφηβη νεράιδα εκπαιδεύεται στη μαγεία ενώ κάνει φιλίες, ερωτεύεται, πολεμά τέρατα και –το πιο σημαντικό– αναζητά την πραγματική της ταυτότητα.

Dream Home Makeover: Season 2 (01/1/2021)

Οι Σέι και Σιντ ΜακΓκι κάνουν πραγματικότητα το όνειρο οικογενειών που αναζητούν μοντέρνους χώρους, από άνετα ξυλόσπιτα μέχρι επαύλεις με γήπεδο μπάσκετ επιπέδου NBA.

¡Nailed It! México: Season 3 (05/1/2021)

Αποτυχημένα κέικ, ξεφούσκωτα γλυκά κι ατυχείς εκδοχές του Πάντσο Βίγια και του Αϊνστάιν αγχώνουν τους ζαχαροπλάστες που ελπίζουν να κερδίσουν ένα γλυκό έπαθλο χρημάτων.

History of Swear Words (05/1/2021)

Μια δυνατή και περήφανα βλάσφημη νέα σειρά που διερευνά την προέλευση, τη χρήση στην ποπ κουλτούρα, την επιστήμη και τον κοινωνικό αντίκτυπο των βρισιών.

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 5 (08/1/2021)

Έχοντας κάνει χρόνια στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο Ράφαελ Ρόου προθυμοποιείται να μπει σε φυλακές των Φιλιππίνων, της Γροιλανδίας και της Νότιας Αφρικής.

Headspace Guide to Meditation (01/1/2021)

Το Headspace ρίχνει μια φιλική ματιά σε χρήσιμες πρακτικές διαλογισμού και στην έρευνα των αποτελεσμάτων τους. Κάθε επεισόδιο κλείνει με έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό.

Spycraft (20/1/2021)

Μια ματιά στα gadget πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες κατασκοπείας στην ιστορία, τα μυαλά που τα μηχανεύτηκαν και τους πράκτορες που τα χρησιμοποίησαν.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑIΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

Pieces of a Woman (07/1/2021)

Μετά από έναν θλιβερό τοκετό στο σπίτι, μια γυναίκα παλεύει με έντονα συναισθήματα, χωρίς τον σύντροφο και την οικογένεια κοντά της καθώς τους χωρίζει ένα χάσμα πένθους.

The Dig (29/1/2021)

Όταν μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή ταφικών τύμβων στο κτήμα της, ανακαλύπτουν έναν θησαυρό που αλλάζει την ιστορία.

The White Tiger (22/1/2021)

Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Βασισμένο στο μπεστ σέλερ.

Outside the Wire (15/1/2021)

Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

The Minimalists: Less Is Now (01/1/2021)

Το κίνημά τους βασίζεται στον μινιμαλισμό. Οι παλιοί φίλοι Τζόσουα Φιλντς Μίλμπερν και Ράιν Νικοντίμους εξηγούν πώς μπορούν οι ζωές μας να είναι καλύτερες με λιγότερα.

Surviving Death (06/1/2021)

Τι συμβαίνει αφού πεθάνουμε; Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει προσωπικές ιστορίες και ερευνά επιθανάτιες εμπειρίες, τη μετενσάρκωση και παραφυσικά φαινόμενα.

Pretend It’s a City (08/1/2021)

Η συγγραφέας Φραν Λέμποβιτς μιλά για τη ζωή στη Νέα Υόρκη ως αναγνώστρια, περαστική και αυστηρή παρατηρήτρια των αλλαγών στον σύγχρονο πολιτισμό και την πόλη.

CRACK: Cocaine, Corruption & Conspiracy (11/1/2021)

Ένα φτηνό, ισχυρό ναρκωτικό εμφανίζεται σε περίοδο ύφεσης, πυροδοτώντας ηθικό πανικό, τροφοδοτούμενο από ρατσισμό. Εξερευνήστε την ιστορία του κρακ τη δεκαετία του ’80.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (13/1/2021)

Κάτω από την ηλιόλουστη αίγλη του Λος Άντζελες το 1985 παραμονεύει ένας αδίστακτος, σατανικός κατά συρροή δολοφόνος. Δύο ντετέκτιβ δεν θα ησυχάσουν μέχρι να τον πιάσουν.

We Are: The Brooklyn Saints (29/1/2021)

Αυτή η σειρά παρακολουθεί τη σχολική και ιδιωτική ζωή νεαρών ποδοσφαιριστών και προπονητών που αγωνίζονται για επιβίωση κόντρα στις πιθανότητες.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Go Dog Go (26/1/2021)

Οι Ταγκ και Σκουτς είναι δύο νεαρά κουτάβια που ζουν στο Πόστον. Κάθε μέρα, βγαίνουν στον δρόμο και εξερευνούν τον κόσμο! Βασισμένο σε κλασικά παιδικά βιβλία.

Jurassic World: Camp Cretaceous Season 2 (22/1/2021)

Οικολογικοί τουρίστες δίνουν ελπίδα διάσωσης στους έφηβους κατασκηνωτές που ακόμα προσπαθούν να ξεφύγουν από τους δεινόσαυρους. Αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Hello Ninja: Season 4 (19/1/2021)

Στην τέταρτη σεζόν, οι Γουέσλι, Τζόρτζι και Πρέτσελ ζουν πιο διασκεδαστικές περιπέτειες, λύνουν μυστήρια και παίρνουν σημαντικά μαθήματα ζωής στην πορεία.

Carmen Sandiego: Season 4 (15/1/2021)

Από τα Ιμαλάια έως τις πυραμίδες της Αιγύπτου, η Κάρμεν και οι φίλοι της αγωνίζονται στις τελευταίες περιπέτειές τους, για να διατηρήσουν το προβάδισμα ενάντια στη ΒΑΪΛ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: