To Netflix φρίκαρε τους Τούρκους για την προώθηση του Black Mirror!
News

To Netflix φρίκαρε τους Τούρκους για την προώθηση του Black Mirror!

Από το πρωί της Παρασκευής η 4η σεζόν του Black Mirror είναι διαθέσιμη στους χρήστες του Netflix σε ολόκληρο τον κόσμο (και στην Ελλάδα φυσικά), αλλά φαίνεται ότι στην Τουρκία, οι υπεύθυνοι του δικτύου τράβηξαν το… σχοινί της προώθησης λίγο παραπάνω.

Όπως αναφέρει το τουρκικό site dailysabah.com, τα ξημερώματα της Παρασκευής πολλοί χρήστες του Ekşi Sözlük (τουρκική πλατφόρμα, παρόμοια με το Reddit) που ήταν ταυτόχρονα και συνδρομητές του Netflix, δέχτηκαν στους λογαριασμούς τους ένα περίεργο μήνυμα.

«We know what you’re up to. Watch and see what we will do» έγραφε το μήνυμα, που εστάλη σε όλους από τον χρήστη iamwaldo. Το όνομα φυσικά είναι μια αναφορά στο επεισόδιο του Black Mirror, The Waldo Moment, από τη 2η σεζόν.

Το Gizmodo, αναφέρει ότι επισήμως το Netflix δεν παραδέχεται ότι βρίσκεται πίσω από τα μηνύματα, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις τονίζουν ότι όντως τα μηνύματα προήλθαν από το δίκτυο.

Το θέμα πήρε έκταση στα τουρκικά μέσα, με πολλούς αποδέκτες των μηνυμάτων να διαμαρτύρονται, αλλά σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που είδαν το πλήρες κείμενο των μηνυμάτων η ενέργεια ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ