To Netflix αποκάλυψε το πλάνο προβολών για το Irishman του Σκορσέζε
News

To Netflix αποκάλυψε το πλάνο προβολών για το Irishman του Σκορσέζε

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και χωρίς αμφιβολία θα παίξει και στην κουβέντα για τα όσκαρ.  Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, φέρνει ξανά μαζί τους Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο που θα έχουν στην εκλεκτή παρέα τους τον Τζο Πέσι, σε ένα δράμα βγαλμένο από τα παλιά!

Η παραγωγή είναι του Netflix κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τους κινηματογράφους θα τη δούμε σύντομα και εκεί. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν η κινηματογραφική πρεμιέρα θα γίνει την 1η Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει το Netflix στις 27 του μήνα. Μένει να δούμε το αν ο προγραμματισμός θα είναι αντίστοιχος και στην Ελλάδα ή αν θα παραμείνει η ταινία για μεγαλύτερο διάστημα στους κινηματογράφους.

Η ταινία εξιστορεί ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας για δεκαετίες, την εξαφάνιση του θρυλικού προέδρου της Ένωσης Τζίμι Χόφα, και προσφέρει ένα μνημειώδες ταξίδι στις κρυφές πτυχές του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές του λειτουργίες, τις αντιπαλότητες και τις συνδέσεις με την κυρίαρχη πολιτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ