Nero Forte: Οι Slipknot παρουσίασαν το νέο τους βίντεο
News

Nero Forte: Οι Slipknot παρουσίασαν το νέο τους βίντεο

Η χρονιά που τελειώνει είχε βαρύ πάνω της το σημάδι των Slipknot. Το συγκρότημα επέστρεψε δισκογραφικά μετά από πέντε χρόνια, με ένα άλμπουμ που γνώρισε την αποθέωση από κοινό και κριτικούς και ανταμείφθηκαν με την πρώτη θέση στο Billboard 200.

Και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε ένα ακόμα βίντεο μέσα από το We Are Not Your Kind. Γυρίστηκε για το Nero Forte, ένα από τα καλύτερα τραγούδια του άλμπουμ, που βρέθηκε μάλιστα στη δεύτερη θέση της λίστας με τα αγαπημένα μας τραγούδια για το 2019.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε για μία ακόμα φορά ο Clown, ενώ περιμένουμε πώς και πώς από την μπάντα να το βάλει και στο setlist των συναυλιών της το 2020, αφού μέχρι σήμερα στις εμφανίσεις τους παίζουν μόνο τα δύο πρώτα single του άλμπουμ. Και το λέμε αυτό, γιατί ακόμα ΔΕΝ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τους δούμε ζωντανά στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό που ακολουθεί είναι το βίντεο για το Nero Forte.

Στην Αμερική το We Are not Your Kind έφτασε τις 115.000 πωλήσεις, στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και είναι το τρίτο σερί άλμπουμ τους που πάει στην κορυφή, ενώ πρέπει να πούμε ότι είναι το πρώτο Metal άλμπουμ που πήρε την πρωτιά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. Από το Hardwired των Metallica δηλαδή.

Στην Αγγλία παίρνουν την πρώτη θέση ξανά μετά από 18 χρόνια και το IOWA.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: