Νέο βίντεο από τον Ozzy: Όταν έφτασε κοντά στον θάνατο
News

Νέο βίντεο από τον Ozzy: Όταν έφτασε κοντά στον θάνατο

Σε μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του, μας μεταφέρει το νέο βίντεο του Ozzy Osbourne, που γυρίστηκε για το τραγούδι Under the Graveyard. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Jonas Åkerlund (Lords of Chaos) που έχει δουλέψει ξανά με τον Ozzy στα βίντεο για τα Let Me Hear You Scream και Gets Me Through.

Πρωταγωνιστούν ο Jack Kilmer και η Jessica Barden οι οποίοι μας μεταφέρουν πίσω στο 1979. Είναι η εποχή λόγο μετά την απόλυση του από τους Black Sabbath όταν κλείστηκε για τρεις μήνες σε δωμάτιο ξενοδοχείου, πίνοντας αλκοόλ και κάνοντας χρήση ναρκωτικών.

Όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος, αυτή που τον έσωσε ήταν η Sharon Osbourne, αλλιώς θα είχε πεθάνει. Όπως θα διαπιστώσετε πάντως και στο βίντεο κάποια στιγμή η ζωή του madman θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα ταινία.

«Για το “Under the Graveyard” o Jonas δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους για να αφηγηθεί την ιστορία», σχολίασε ο Ozzy Osbourne. “Για να είμαι ειλικρινής μου είναι αρκετά δύσκολο να δω το βίντεο γιατί με πηγαίνει πίσω σε μία από τις πιο σκοτεινές εποχές της ζωής μου. Η Sharon ήταν εκεί για εμένα. Με στήριξε και πίστεψε στις δυνάμεις μου. Ήταν η πρώτη φορά που είναι εκεί για να με υποστηρίξει στο 100% και να με βοηθήσει να σηκωθώ, αλλά σίγουρα δεν ήταν η τελευταία φορά”.

To single πρόσφατα κατέκτησε την Νο1 θέση στο Rock Radio Chart και έχει ήδη συγκεντρώσει 5.4 εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Αυτό είναι το τρίτο Νο1 στο συγκεκριμένο chart για τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή και τραγουδοποιό. Το “Under the Graveyard” είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία του Osbourne μετά από πάρα πολλά χρόνια και είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο album του “ORDINARY MAN”, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 από την Panik Records και την Sony Music.

To “ORDINARY MAN” ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και συμμετέχουν ο παραγωγός Andrew Watt στις κιθάρες, ο Duff McKagan (Guns N’ Roses) στο μπάσο και ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) στα drums.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ