To νέο trailer του Irishman μας κάνει βόλτα στα παλιά
News

To νέο trailer του Irishman μας κάνει βόλτα στα παλιά

Βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες μακριά από την πρεμιέρα του Irishman στο Netflix και φυσικά το ενδιαφέρον για τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι τεράστιο, αφού θα δούμε στην οθόνη μαζί τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι σε ένα πρότζεκτ βγαλμένο από τα παλιά!

Ο Ντε Νίρο πρωταγωνιστεί στο ρόλό του Frank Sheeran, ενός βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που γίνεται στην πορεία εκτελεστής της μαφίας και ίσως να είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Jimmy Hoffa. Το σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο I Heard You Paint Houses του Charles Brandt,  έχει υπογράψει ο Steven Zaillian που έχει δουλέψει ξανά με τον Σκορσέζε στο Gangs of New York ενώ το βιογραφικό του περιέχει ακόμα ταινίες όπως τα Moneyball, The Girl With the Dragon Tattoo και American Gangster. Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον Jimmy Hoffa, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ταινία αποτελεί την πρώτη του συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε. Ο Τζο Πέσι που κέρδισε όσκαρ για τα Καλά Παιδιά υποδύεται το μέλος της μαφίας, Russell Bufalino, ενώ το καστ συμπληρώνεται από τους Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Ray Romano και Anna Paquin.

Έχουμε στα χέρια μας ένα ακόμα trailer για την ταινία που θα παιχτεί για πρώτη φορά σε λίγες ημέρες στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης ενώ από τις 27 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμη στο Netflix. To μπάτζετ έφτασε σε τεράστια επίπεδα (160 εκατομμύρια δολάρια) για τέτοιου τύπου ταινία και ο σημαντικότερος λόγος είναι η τεχνολογία digital de-aging που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει πιο νέους τους πρωταγωνιστές σε διάφορα σημεία της εξέλιξης της. Αμέσως μετά το trailer δείτε τέσσερις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε διάφορες ηλικίες από το Irishman.

irishman trailer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: