Το νέο trailer του House of Cards μας προετοιμάζει για το τέλος!
News

Το νέο trailer του House of Cards μας προετοιμάζει για το τέλος!

Στις 2 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η έκτη και τελευταία σεζόν του House of Cards που θα επικεντρωθεί στην προεδρία της Κλερ Άντεργουντ, μετά την απόλυση του Κέβιν Σπέισι από τη σειρά.

Όπως βλέπουμε στο τελικό trailer τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την Ρόμπιν Ράιτ, που έχει να αντιμετωπίσει παλιούς και νέους εχθρούς αλλά και συνεργάτες.

Οι υποψήφιοι για Όσκαρ Νταϊάν Λέιν και Γκρεκ Κινίαρ καθώς και ο Κόντι Φέρν συμμετέχουν με την Ράιτ σε αυτήν την έκτη και τελευταία σεζόν μαζί με τον υποψήφιο για Βραβείο Εμμυ Μάικλ Κέλι, την Τζέιν Άτκινσον, την υποψήφια για Όσκαρ Πατρίτσια Κλάρκσον, την υποψήφια για Έμμυ Κονστάνς Ζίμερ, τον Ντέρεκ Σεσίλ, τον Κάμπελ Σκότ και τον Μπόρις ΜακΓκιβερ.

Διευθυντές παραγωγής του House of Cards είναι οι Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον και Φρανκ Πουγκλίζ, καθώς και οι Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβιντ Φίντσερ, Τζόσουα Ντόνεν, Ντάνα Μπρουνέτι, Έρικ Ροθ, Μάικλ Ντομπς και Άντριου Ντέιβις. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Μπο Γουίλμον, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Ντόνεν / Φίντσερ / Ροθ, με το MRC ως στούντιο για το Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ