Το νέο trailer του Batman έχει πολύ ψωμί!
News

Το νέο trailer του Batman έχει πολύ ψωμί!

Το απόγευμα της Δευτέρας και λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς, δημοσιεύθηκε το νέο trailer για το The Batman και μας δίνει την πιο πλήρη εικόνα της ταινίας μέχρι στιγμής.

Η  Catwoman της Zoë Kravitz αποτελεί κεντρικό πρόσωπο σε αυτό το trailer μαζί φυσικά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον που προσπαθεί να βγάλει άκρη με τους γρίφους τους Riddler. Οι νέες σκηνές είναι πολλές και μας βάζουν περισσότερο στο κλίμα της ταινίας του Matt Reeves που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου.

Δείτε το trailer και αμέσως μετά έχουμε την επίσημη σύνοψη.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Δύο χρόνια επιτήρησης των δρόμων του Gotham ως Batman, προκαλώντας φόβο στις καρδιές των εγκληματιών, έχουν οδηγήσει τον Μπρους Γουέιν βαθιά στις σκιές της πόλης Gotham.

Με λίγους ανθρώπους να εμπιστεύεται όπως ο Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και ο James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο βαθιά διεφθαρμένο δίκτυο αξιωματούχων και σημαντικών προσώπων της πόλης, ο Batman έχει καθιερωθεί ως η μοναδική μορφή εκδίκησης από τους συμπολίτες του. 

Όταν έναν δολοφόνος αρχίζει να στοχοποιεί την ελιτ της πόλης με σαδιστικές πρακτικές, μία σειρά από μυστηριώδη στοιχεία, στέλνουν τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, σε μία έρευνα στον υπόκοσμο που τον φέρνει αντιμέτωπο με μορφές όπως η Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), ο Oswald Cobblepot/ Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton/ The Riddler (Paul Dano). 

Ενώ στα στοιχεία αρχίζουν επιτέλους να τον οδηγούν κάπου και το μέγεθος του σχεδίου γίνεται εμφανές, ο Batman πρέπει δημιουργήσει νέες σχέσεις, να βρει τον ένοχο και να φέρει επιτέλους δικαιοσύνη για την kατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που διαλύουν το Gotham. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ