To νέο teaser του Stranger Things αλλάζει τα πάντα στην ιστορία
News

To νέο teaser του Stranger Things αλλάζει τα πάντα στην ιστορία

Μέχρι τώρα, οι τρεις σεζόν του Stranger Things είχαν ως κεντρικό θέμα το upside down και όλα τα πλάσματα που προέρχονταν από αυτό με τους πρωταγωνιστές να κάνουν ότι μπορούν για να σταματήσουν την τεράστια απειλή.

Τώρα όμως και αφού έχουν περάσει δύο χρόνια από τα τελευταία επεισόδια, το σκηνικό αλλάζει και η απειλή είναι καινούργια. Στο νέο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα το Σάββατο, βλέπουμε για πρώτη φορά το σπίτι των Creel, που θα αποτελέσει κεντρική τοποθεσία στην 4η σεζόν και κρύβει πολλά μυστικά, ενώ στον ρόλο  του Victor Creel που βρισκεται φυλακισμένος για τη δολοφονία της οικογένειας του θα δούμε τον Robert Englund.

O Englund είναι φυσικά εμβληματική μορφή στον χώρο του τρόμου για τον ρόλο του Freddie Krueger στα  Nightmare on Elm Street. Το teaser μας δείχνει το σπίτι στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν με την παρέα των πιτσιρικάδων να το εξερευνεί, κάτι που μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

H σειρά θα επιστρέψει κάποια στιγμή το 2022 και η ιστορία για πρώτη φορά θα μας μεταφέρει σε διαφορετικές τοποθεσίες. Κάποιοι από τους πιτσιρικάδες έχουν μείνει στο Hawkins ενώ η οικογένεια των Byers και η Eleven έχουν μετακομίσει μετά τον θάνατο του Hopper, που τελικά όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί δεν είναι νεκρός αλλά βρίσκεται φυλακισμένος στη Ρωσία.

Στην 4η σεζόν θα δούμε ξανά και τον Dr. Martin Brenner (Matthew Modine), για πρώτη φορά μετά τον πρώτο κύκλο. Αυτό που ακολουθεί είναι το νέο teaser.

https://youtu.be/U0-IlrKFkEY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ