Το νέο άλμπουμ των Wu-Tang Clan θα κυκλοφορήσει σε ένα μόνο αντίτυπο!
News

Το νέο άλμπουμ των Wu-Tang Clan θα κυκλοφορήσει σε ένα μόνο αντίτυπο!

Σε μια εποχή που όλοι οι καλλιτέχνες ψάχνουν πρωτότυπους τρόπους για να προωθήσουν και να κυκλοφορήσουν τις δουλειές τους, οι Wu-Tang Clan ανεβάζουν τον πήχη τόσο ψηλά που δύσκολα κάποιος θα τους ξεπεράσει.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο, το κανονικό νέο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Ιούλιο και έχει τίτλο Better Tomorrow, αλλά…

Παράλληλα οι Wu Tang Clan δούλευαν πάνω στο Once Upon a Time in Shaolin που θα είναι διπλό LP και όπως αποκάλυψε ο RZA θα κυκλοφορήσει μόνο σε ένα αντίτυπο.

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

Το άλμπουμ θα είναι τοποθετημένο μέσα σε αυτό το ασημένιο κουτί που είναι δημιουργία του βρετανό-μαροκινού καλλιτέχνη Yahya. Και το κουτί θα βγει σε περιοδεία. Θα παρουσιαστεί σε μουσεία, γκαλερί και διάφορα φεστιβάλ και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει όλα τα τραγούδια του άλμπουμ φορώντας ειδικά ακουστικά που θα τους δοθούν από το εκάστοτε venue.

Στη συνεχεία θα βγει σε δημοπρασία και λογικά η τιμή του θα μετρηθεί σε αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Ο αγοραστής θα μπορεί να το κάνει ότι θέλει! Να το κλειδώσει σε χρηματοκιβώτιο και να μην το ακούσει ποτέ κανένας ή να το διαρρεύσει στο internet ή να το στείλει στο διάστημα!

Το συγκρότημα τονίζει ότι προχωρά σε αυτή την κίνηση για να κάνει ξανά τον κόσμο να σκεφτέι τη μουσική ως έργο τέχνης…

Μπορεί να είναι και η καλύτερη ιδέα που ακούσαμε ποτέ και σιγουρα θα κάνει το Once Upon a Time in Shaolin, θρυλικό άσχετα από τη μουσική του αξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ