Βάλτε ποτάκι, φωνάξτε το αίσθημα στο σπίτι και πατήστε play στο νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys
News

Βάλτε ποτάκι, φωνάξτε το αίσθημα στο σπίτι και πατήστε play στο νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys

Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Τα καθημερινά σας ακούσματα ξεκινούν από τους System of a Down και τους Slipknot και στο τσακίρ κέφι χτυπάτε το καινούργιο Dimmu Borgir ενώ η αγάπη σας για το σουηδικό Death Metal δεν έχει σβήσει ποτέ.

Είναι όμως η πρώτη φορά που το αίσθημα θα έρθει στο σπίτι σας, έτσι θα ήταν μάλλον καλή ιδέα να ΜΗΝ βάλετε να παίζει το Slaughter of the Soul ως background σε αυτή την πρώτη τετ α τετ συνάντηση συνάντηση στο δικό σας χώρο. Κρατήστε το για (μετά) τη δέκατη φορά.

Οι Arctic Monkeys λοιπόν, φρόντισαν για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις. Έβγαλαν ένα ολόκληρο άλμπουμ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως soundtrack του πρώτου εντός έδρας ραντεβού.

Όπως γράψαμε και σε άλλη είδηση για το άλμπουμ, οι ρυθμοί δεν ανεβαίνουν ποτέ, τα περισσότερα τραγούδια δεν έχουν συμβατική δομή, ενώ ίσως το μοναδικό που θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε σε κάποια από τις προηγούμενες δουλείες τους είναι το Four out of Five. Και πάλι θα ήταν η μπαλάντα του δίσκου.

Έχουμε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ για εσάς με μια λίστα που φτιάξαμε από τα επίσημα βίντεο που ανέβασε το συγκρότημα στο youtube. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε εσάς.

Θυμίζουμε ότι οι Arctic Monkeys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 6 Ιουλίου για το Rockwave Festival.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ