Νέο άλμπουμ από τους Pink Floyd τον Οκτώβριο!
News

Νέο άλμπουμ από τους Pink Floyd τον Οκτώβριο!

Το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε τον Ιούλιο του 2014 ήταν ότι σύντομα θα έχουμε νέο άλμπουμ από τους Pink Floyd.

Το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας (The Division Bell) κυκλοφόρησε το 1994, ενώ το 2008 έφυγε από τη ζωή ο Rick Wright αφήνοντας ως μόνα εναπομείναντα μέλη από εκείνο το line up τους David Gilmour και Nick Mason.

Ο Roger Waters φυσικά συνεχίζει τα τελευταία χρόνια να περιοδεύει μόνος του και δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα μέλη.

Σύμφωνα λοιπόν με τουιτάρισμα της γυναίκας του Gilmour, ένα νέο άλμπουμ θα βγει τον Οκτώβριο, θα έχει τον τίτλο The Endless River και θα περιέχει sessions από το 1994. Επίσης το αποκαλεί κύκνειο άσμα του Rick Right.

[iframe]<center><blockquote class=”twitter-tweet” lang=”en”><p>Btw Pink Floyd album out in October is called &quot;The Endless River&quot;. Based on 1994 sessions is Rick Wright&#39;s swansong and very beautiful.</p>&mdash; Polly Samson (@PollySamson) <a href=”https://twitter.com/PollySamson/statuses/485411029573439488″>July 5, 2014</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script></center>[/iframe]

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη επίσημη τοποθέτηση, αλλά λογικά αφού το μυστικό βγήκε στην επιφάνεια σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ