Αυτός είναι ο λόγος που ο Negan ονόμασε το ρόπαλο του Λουσίλ στο Walking Dead
News

Αυτός είναι ο λόγος που ο Negan ονόμασε το ρόπαλο του Λουσίλ στο Walking Dead

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το φινάλε της 6ης σεζόν του Walking Dead όταν και έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά με εκκωφαντικό τρόπο ο Negan. Και το ρόπαλο του η Λουσίλ.

Στα χέρια του βρήκε τον θάνατο ένας από τους πρωταγωνιστές, αλλά την ταυτότητα του θα τη μάθουμε όταν η σειρά επιστρέψει τον Οκτώβριο.

Στο μεταξύ, και ενώ τα τεύχη του κόμικ συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο τέλος τους καθενός υπάρχει εδώ και λίγο ένα τετρασέλιδο με τίτλο «Here’s Negan» στο οποίο μαθαίνουμε λεπτομέρειες για τη ζωή του πριν εμφανιστεί και αλλάξει τις ζωές των ηρώων του κόμικ (και της σειράς).

Και στις πρώτες 16 σελίδες έρχεται η απάντηση σε ένα ερώτημα που είχαν όλοι οι φανατικοί του Walking Dead. Γιατί ονόμασε το ρόπαλο του Λουσίλ;

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι η ιστορία του Negan μέχρι στιγμής.

Στα τεύχη που έχουν δημοσιευθεί μαθαίνουμε αρχικά ότι ο Negan ήταν γυμναστής σε σχολείο. Αλλά όχι ένα τυπικός γυμναστής, αφού το μπινελίκι προς τους μαθητές του πήγαινε σύννεφο. Η γυναίκα του, του λέει πολλές φορές να προσέχει τη γλώσσα του, αλλά αυτός της απαντάει ότι δεν πρόκειται να το κάνει γιατί έτσι κερδίζει τον σεβασμό των μαθητών του και τον κάνει να φαίνεται cool στα μάτια τους. Τον βλέπουμε να προπονεί μία ομάδα παιδιών που παίζουν πινγκ πονγκ ενώ την ίδια ώρα η γυναίκα του καταρρέει.

Στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι η γυναίκα του έχει καρκίνο, ενώ η αντίδραση του Negan στην αρρώστια είναι να κάνει σχέση με μία άλλη γυναίκα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει συναισθηματικά στο θέμα. Not cool Negan, Not cool. Στο επόμενο τεύχος όμως εξομολογείται στη γυναίκα του την εξωσυζυγική σχέση, ζητώντας συγγνώμη και αποφασίζει να αφοσιωθεί σε αυτήν και να είναι συνέχεια στο πλευρό της. Η κατάσταση της υγεία της όμως όλο και χειροτερεύει.

Ο Negan είναι με τη γυναίκα του στο νοσοκομείο τις ίδιες ημέρες που ξεσπά η επιδημία. Τον βλέπουμε να οχυρώνεται στο δωμάτιο και στη συνέχεια να τσεκάρει τον σφυγμό της γυναίκας του. Συνειδητοποιεί ότι αυτή έχει πεθάνει. Κοιτάει έξω από το παράθυρο και βλέπει τα ζόμπι να πλησιάζουν ενώ την ίδια στιγμή η γυναίκα του επανέρχεται. Ως ζόμπι φυσικά. Πέφτει από το κρεβάτι και ο Negan κοιτάει προς τα εκεί.

«Λουσίλ;» λέει προς την νεκρή πλέον γυναίκα του.

Ορίστε λοιπόν. Το μάθαμε το μυστικό. O Negan έχει δώσει στο δολοφονικό του όπλο το όνομα της γυναίκας του.

Απομένουν ακόμα 32 σελίδες για να ολοκληρωθεί η αρχική ιστορία του Negan και δεν αποκλείεται να δούμε κομμάτια αυτής της ιστορίας στην έβδομη σεζόν της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ