Νέες καταγγελίες-σοκ για τον Marilyn Manson - «Γλίτωσα από ένα τέρας, νόμιζα ότι θα με σκοτώσει»
News

Νέες καταγγελίες-σοκ για τον Marilyn Manson – «Γλίτωσα από ένα τέρας, νόμιζα ότι θα με σκοτώσει»

Μία ακόμα γυναίκα βγαίνει μπροστά και κατηγορεί τον Marilyn Manson για πολλαπλούς βιασμούς, σωματική και ψυχολογική κακοποίηση. Η Ashley Morgan Smithline μιλάει στο περιοδικό People για την τραυματική εμπειρία της με τον τραγουδιστή που ξεκίνησε το 2010 και συνεχίστηκε για μεγάλο διάστημα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 όταν η Smithline βρισκόταν στην Ασία για δουλειά που είχε σχέση με το μόντελινγκ. Ο Manson την προσέγγισε μέσω μηνυμάτων για να συμμετάσχει σε μία ταινία και άρχισαν να επικοινωνούν συχνά. Όπως λέει στη συνέντευξη της την εντυπωσίασαν οι γνώσεις του και η εξυπνάδα του.

Τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν λίγους μήνες μετά, όταν μετακόμισε στο σπίτι του στο Hollywood. H κακοποίηση αρχικά ήταν σωματική, αφού τη μαστίγωσε στη γυμνή της πλάτη αρκετές φορές κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, ενώ κρατούσε κλειστά όλα τα παντζούρια του σπιτιού κάνοντας την να χάσει την αίσθηση του χρόνου. Την πρώτη φορά που την βίασε, της είπε ότι δεν γίνεται να βιάσεις κάποιον που αγαπάς.

Η Ashley Morgan Smithline περιγράφει ανατριχιαστικά σκηνικά, που περιλαμβάνουν μία συμφωνία αίματος όπου την ανάγκασε να πιει σταγόνες από το αίμα και αυτός από το δικό της, ένα περιστατικό που της πέταξε ένα μαχαίρι, πολλαπλές χαρακιές που παρουσιάζει μάλιστα σε φωτογραφίες αλλά και έντονη ψυχολογική κακοποίηση, αφού την κλείδωνε σε ένα δωμάτιο για ώρες.

Όλη αυτή η ιστορία κράτησε μέχρι τις αρχές του 2013 όταν κατάφερε τελικά να απομακρυνθεί από αυτόν, αλλά όπως λέει μόνο όταν κάθισε και μίλησε με άλλες γυναίκες όπως την Evan Rachel Wood που είχαν περάσει τα ίδια μπόρεσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ψυχολογικών τραυμάτων που της είχαν προκληθεί.

Η πλευρά του Manson μέσω του δικηγόρου του αρνείται τις καταγγελίες, λέγοντας ότι η σχέση τους δεν κράτησε πάνω από μία εβδομάδα. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το θέμα του People κάνοντας κλικ εδώ.

Ashley Lindsay Morgan shot at a location house on 3/5/2021.
Photographer: Jana Cruder
Hair: Douglas Mengest
Makeup: Jane Cohen
Manicurist: Marla Bolden/Zenobia Agency
Stylist: Gabriella Lovazzano

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ