Νέα τεράστια συμφωνία του George R.R. Martin με το HBO

Roxx |
Winds of Winter

Το HBO θα συνεχίσει να είναι το τηλεοπτικό σπίτι του George R.R. Martin και για την επόμενη πενταετία, μετά το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες το πόσο που θα εισπράξει ο Martin σε αυτό το διάστημα είναι περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire είναι συν-δημιουργός και παραγωγός στο επερχόμενο House of Dragon που ετοιμάζεται αυτή την εποχή ως ο πρώτος διάδοχος του Game of Thrones, ενώ έχει το ρόλο του executive producer σε όλα τα υπόλοιπα πρότζεκτ που εξετάζονται από το HBO.Αυτά είναι τα  Sea Snake, Flea Bottom, 10,000 Ships το Tales of Dunk & Egg και ένα πιθανό animation του Game of Thrones.

Ο Martin είχε υπογράψει συμβόλαιο με το HBO πίσω στο 2013, ενώ η σειρά που βασίστηκε στα βιβλία του έκανε πρεμιέρα το 2011 και ολοκληρώθηκε μετά από οκτώ σεζόν το 2019. Μετά από τόσα χρόνια πάντως ακόμα περιμένουμε το Winds of Winter και ελπίζουμε αυτή η νέα συμφωνία να μην τον καθυστερήσει κι άλλο από τη συγγραφή.

Στο House of Dragon o βετεράνος σκηνοθέτης του Game of Thrones, Miguel Sapochnik (Battle of the Bastards, Hardhome), θα είναι είναι showrunner μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα ενώ θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.  Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2022.

Στη WarnerMedia είναι έτοιμοι να επενδύσουν στο σύμπαν του Martin με περιεχόμενο τόσο για το HBO αλλά και για το HBO Max.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ