Η νέα ταινία του Batman δεν θα μοιάζει με καμία από τις προηγούμενες
News

Η νέα ταινία του Batman δεν θα μοιάζει με καμία από τις προηγούμενες

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Βρισκόμαστε σε εποχή αναδιοργάνωσης στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με ήρωες όπως ο Aquaman και η Wonder Woman να έχουν πάρει τη μεγαλύτερη προβολή.

Και μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα 100% τι θα γίνει με τους Μπεν Άφλεκ και Χένρι Κάβιλ, όμως υπάρχει ένα πρότζεκτ που προχωρά αθόρυβα. Είναι αυτό της νέας ταινίας του Batman που ετοιμάζει εδώ και καιρό ο Matt Reeves.

O σκηνοθέτης της ταινίας μίλησε στο Hollywood Reporter και μας έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα κινηθεί.

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστικά και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. 

Σίγουρα τα λόγια του Reeves δημιουργούν πολλές προσδοκίες για το τελικό αποτέλεσμα αφού το τελευταίο που θα θέλαμε να δούμε στις οθόνες θα ήταν μια ταινία γεμάτη CGI όπως οι τελευταίες της DC με τον Μεν Άφλεκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο σκηνοθέτης λέει μάλιστα ότι το κάστινγκ θα ξεκινήσει σύντομα. Άντε να δούμε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: