Νέα επίθεση των Manowar στους διοργανωτές του Hellfest για την ακύρωση της εμφάνισης τους

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μεγάλη κουβέντα έχει προκαλέσει η ακύρωση της εμφάνισης των Manowar στο Hellfest και μάλιστα λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκήν το βράδυ της Παρασκευής, ως headliners.

Χιλιάδες οπαδοί τους είχαν ταξιδέψει για να τους δουν από κοντά και φυσικά η απογοήτευση ήταν τεράστια για αυτούς. Υπάρχουν φήμες για την αιτία της ακύρωσης, όμως προς το παρόν έχουμε μόνο ενημέρωση από την πλευρά των Manowar που δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες αλλά έβγαλαν μία ακόμα ανακοίνωση κατηγορώντας ξανά τους διοργανωτές.

Αυτή είναι η ανακοίνωση:

Σχετικά με την ακύρωση της εμφάνισης στο Hellfest,

H ακύρωση της εμφάνισης μας στο Hellfest στις 21 Ιουνίου, δεν έγινε από τη μπάντα. Έγινε από τους διοργανωτές με την ανακοίνωση που εμφανίστηκε στα site τους. 

Τις ημέρες πριν το Hellfest, η Ελβετία, η Ελλάδα και η Βουλγαρία έγιναν μάρτυρες της τεράστιας παραγωγής μας που ζωντάνεψε το Kingdom of Steel. Το φέραμε και στο Hellfest γιατί πήγαμε για να παίξουμε. 

Παλέψαμε για να δώσουμε στους οπαδούς μας αυτό που τους υποσχεθήκαμε πέρυσι, αλλά δεν θα αφήναμε τους διοργανωτές να μας κάνουν ό,τι θέλουν, αφού επέλεξαν να μην τιμήσουν τις υποχρεώσεις του συμβολαίου νομίζοντας ότι μπορούν να αδικήσουν εμάς και τους οπαδούς μας. 

Όσοι έχετε ζητήσει λεπτομέρειες για επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα μέσα από όπου τα αγοράσατε ή με τους διοργανωτές απευθείας, αφού αυτοί είναι υπέυθυνοι. 

Αυτή τη στιγμή κινούμαστε νομικά για να διαφυλάξουμε τα δικαιώματα μας. 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ