Νέα αλλαγή στην κορυφή με τις καλύτερες ταινίες του Rotten Tomatoes!
News

Νέα αλλαγή στην κορυφή με τις καλύτερες ταινίες του Rotten Tomatoes!

Στο ξεκίνημα της προηγούμενης δεκαετίας συζητούσαμε πολύ για τις κορυφαίες ταινίες σύμφωνα με τη βαθμολογία του IMDB και το πως κατάφερνε το «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» να είναι στην κορυφή. Ταινιάρα ναι, αλλά όχι και η καλύτερη όλων των εποχών, αν και ακόμα και τώρα που μιλάμε παραμένει στο νούμερο 1.

Αυτή τη δεκαετία, η εντελώς υποκειμενική κουβέντα γίνεται κατά διαστήματα για το σκορ στο Rotten Tomatoes. Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την είδηση ότι ο Πολίτης Κέιν έχασε το τέλειο σκορ του, αφού προστέθηκε στις κριτικές μία όχι και τόσο κολακευτική που είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα την εποχή που είχε κυκλοφορήσει η ταινία.

Την πρώτη θέση πήρε το Paddington 2 αφού είχε τις περισσότερες θετικές κριτικές από οποιαδήποτε άλλη ταινία. Ούτε αυτό κράτησε πολύ όμως, αφού μία αρνητική κριτική από το Film Authority και τον Eddie Harrison, έριξε το Paddington 2 στο 99%.

Ο Harrison ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αφού σημείωσε στην κριτική του, ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές αρνητικά στην ταινία, από το 2017 και το BBC μέχρι σήμερα και προφανώς ήθελε να χαλάσει το σκορ στο Rotten Tomatoes.

Έτσι και μετά από αυτή την εξέλιξη έχουμε νέο κάτοικο στην κορυφή που δεν είναι άλλος από το δεύτερο Toy Story του 1999, με 100% σε 169 κριτικές. Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί πάλι κάποιος που θα χαλάσει το απόλυτο με την κριτική του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ