Ναι γαμώ την τρέλα: Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα σειρά του Punisher
News

Ναι γαμώ την τρέλα: Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα σειρά του Punisher

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της εξαιρετικής δεύτερης σεζόν του Daredevil ήταν φυσικά ο Punisher. O Jon Bernthal έδωσε πνοή στον ρόλο του Frank Castle και ήμασταν σίγουροι οτί το Netflix θα προχωρήσει κάποια στιγμή στη δημουργία σειράς αποκλειστικά μόνο γι αυτόν.

Τελικά αυτό έγινε πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε αφού μόλθς ανακοινώθηκε ότη η σειρά προχωράει κανονικά. Και όπως λέει και ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στο Twitter: The Punisher is back. Locked and loaded.

Το πότε θα δούμε τη σειρά είναι μια άλλη κουβέντα αφού πρώτα έχουμε μπροστά μας στο Netflix πάντα, τη σειρά του Luke Cage που έρχεται τον Σεπτέμβριο, στη συνέχεια το Iron Fist και κάποια στιγμή λογικά μέσα στην επόμενη χρονιά το Defenders που θα τους φέρει όλους μαζί.

Έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού πάντως το Netflix με τους ήρωες της Marvel που ασχολήθηκε και να σας πούμε την αλήθεια γουστάρουμε πλέον περισσότερο αυτό το σύμπαν από το αντίστοιχο κινηματογραφικό.

[iframe]<blockquote class=”twitter-video” data-lang=”en-gb”><p lang=”en” dir=”ltr”>The Punisher is back. Locked and loaded.<a href=”https://t.co/nGKCa2taEV”>https://t.co/nGKCa2taEV</a></p>&mdash; Netflix US (@netflix) <a href=”https://twitter.com/netflix/status/726041802080317440″>29 April 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ