Μυστικοί αστυνομικοί μέσα στους κινηματογράφους για τις προβολές του Joker
News

Μυστικοί αστυνομικοί μέσα στους κινηματογράφους για τις προβολές του Joker

H ώρα για την πρεμιέρα του Joker στις αίθουσες έφτασε και η ανησυχία στην Αμερική ότι μπορεί να προκληθούν βίαια περιστατικά μεγαλώνει. Είναι μία ιστορία που καλλιεργήθηκε το προηγούμενο διάστημα από μία μερίδα κριτικών που είδαν την ταινία και θεωρούν ότι μπορεί να δώσει κίνητρο σε επίδοξους μαζικούς δολοφόνους.

Τις προηγούμενες ημέρες ο αρχηγός της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι η παρουσία αστυνομικών θα είναι εμφανής στους χώρους προβολής, όμως σύμφωνα με το Deadline αυτό δεν θα είναι το μόνο μέτρο που θα παρθεί.

Μέσα σε κινηματογράφους στις περιοχές του Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn και του Staten Island θα υπάρχουν μυστικοί αστυνομικοί στις προβολές που θα ξεκινήσουν από τις 3 Οκτωβρίου αλλά και για ολόκληρη τη διάρκεια του τριημέρου. «Αν συμβεί κάτι μέσα σε κάποια προβολή θέλουμε να είμαστε σε θέση να το σταματήσουμε άμεσα» δήλωσε άνθρωπος της αστυνομίας που γνωρίζει καλά το σχέδιο.

Το Joker αναμένεται να σπάσει ταμεία στις πρώτες ημέρες προβολής του και θεωρείται βέβαιο ότι θα κάνει ρεκόρ Οκτωβρίου ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα 80 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: