Mustaine: Ήθελα να φτιάξω μια μπάντα που θα είναι περισσότερο metal από τους Metallica
News

Mustaine: Ήθελα να φτιάξω μια μπάντα που θα είναι περισσότερο metal από τους Metallica

Για την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη το βράδυ, μετά την απόλυση του από τους Metallica μιλάει ο Dave Mustaine στο νέο επεισόδιο της σειράς Icons της Gibson.

«Το ταξίδι ήταν μεγάλο και επικίνδυνο επειδή είχα στο μυαλό και το ατύχημα στο Wyoming» λέει αρχικά ο Mustaine αναφερόμενο στο τροχαίο που ενεπλάκη η μπάντα όταν πήγαινε να συναντήσει τον Jonny Zazula στο New Jersey. 

«Νομίζω ότι εκείνο το ατύχημα με έκανε αυτόν που πρέπει να φύγει από τη μπάντα. Δεν ξέρω. Μάλλον το πεπρωμένο μου ήταν να φύγω και πριν από αυτό. Υπήρχε τόσο ταλέντο και προσωπικότητα ανάμεσα στους τέσσερις μας. Δεν ξέρω πως θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει μαζί. Ήταν μοιραίο να γίνει μία έκρηξη κάποια στιγμή» τονίζει.

«Έψαξα βαθιά μέσα μου στην επιστροφή. Ήθελα να παίξω κιθάρα; Ήθελα να συνεχίσω να το κάνω αυτό; Το βρήκα. Θα φτιάξω μία μπάντα που θα είναι περισσότερο metal από τους Metallica» καταλήγει ο Mustaine στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Mustaine απολύθηκε από τους Meltallica το 1983 και στη συνέχεια έφτιαξε τους Megadeth που αναμένεται φέτος να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ