Η ζωή της Amy Winehouse γίνεται ταινία και αυτό είναι το πρώτο trailer
Music

Η ζωή της Amy Winehouse γίνεται ταινία και αυτό είναι το πρώτο trailer

13 χρόνια μετά το θάνατο της Amy Winehouse η ζωή της θα γίνει ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάιο. Τον ρόλο της τραγουδίστριας που σημάδεψε την πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας έχει αναλάβει η Marisa Abela (Industry) ενώ σκηνοθετεί ο Sam Taylor-Johnson.

Η ταινία που με τίτλο Back to Black, έχει την υποστήριξη και από το Amy Winehouse Estate αλλά και από την δισκογραφική της εταιρεία, έτσι τα τραγούδια της ακούγονται κανονικά και στο trailer και φυσικά σε όσα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη:

«Από την οπτική γωνία της Amy, η ταινία είναι μια αφιλτράριστη ματιά στη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών».

To άλμπουμ Back to Black κυκλοφόρησε το 2006 και σάρωσε σε πωλήσεις και βραβεία, ενώ έμελλε να είναι η τελευταία δουλειά της, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών τον Ιούλιο του 2011.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.