Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τους Coldplay;
Music

Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τους Coldplay;

Λίγες ημέρες έμειναν για τις δύο τεράστιες συναυλίες των Coldplay. To ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει στις 8 και 9 Ιουνίου την υπερπαραγωγή που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά έχει γίνει sold-out εδώ και πολλούς μήνες.

Επειδή όμως είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να δουν το συγκρότημα από κοντά και δεν πρόλαβαν όταν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια, να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι, θα προτείνουμε μία ασφαλή λύση, που για λίγο ακόμα μπορεί να σας βάλει στο OAKA.

Είναι το ticketswap, μία υπηρεσία που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν άνθρωποι για να να πουλήσουν εισιτήρια που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν υπάρχουν 80 εισιτήρια για την πρώτη μέρα και πάνω από 150 για τη δεύτερη.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι απόλυτα ασφαλής, τα εισιτήρια είναι verified και το κυριότερο είναι ότι δεν μπορούν να την εκμεταλλευτούν κερδοσκόποι, αφού αν θες να πουλήσεις το εισιτήριο σου μπορείς να βάλει καπέλο στην αρχική τιμή μόνο μέχρι ένα 20%. Δεν θα βρείτε δηλαδή εισιτήριο των 80 να πωλείται 500.

Αν λοιπόν θέλετε πολύ να πάτε στο OAKA το σαββατοκύριακο που μας έρχεται κάντε ένα κλικ εδώ για τις 8 Ιουνίου και εδώ για τις 9 Ιουνίου και εξετάστε τις επιλογές σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: