H βραδιά που οι Sleep Token μπήκαν οριστικά στο κλαμπ των μεγάλων!
Music

H βραδιά που οι Sleep Token μπήκαν οριστικά στο κλαμπ των μεγάλων!

H χρονιά ξεκίνησε με τους Sleep Token να βρίσκονται οριακά πάνω από το underground και ολοκληρώθηκε με την μπάντα να παίζει μπροστά σε ένα sold out κοινό στην αρένα του Wembley. To λες και εντυπωσιακό.

Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε την κορύφωση αυτής της απογείωσης που γνώρισαν με το νέο τους άλμπουμ, Take me Back to Eden και όσοι βρέθηκαν εκεί ήρθαν αντιμέτωποι αρχικά με τις νέες εμφανίσεις των υπόλοιπών μελών (πλην Vessel) που ανέβηκαν στη σκηνή με νέες μάσκες, αλλά και το πρόβλημα του τραγουδιστή με τη φωνή του λίγο πριν το Summoning.

Για τρία τραγούδια η μπάντα έπαιξε κανονικά με το κοινό να τραγουδάει και στη συνέχεια ο Vessel έπιασε ξανά το μικρόφωνο και τραγούδησε όσο μπορούσε στα υπόλοιπα, με το φινάλε να έρχεται απροσδόκητα όχι με το Offering, αλλά με το Blood Sport σε δεύτερο encore.

Και ήταν σίγουρα μια βραδιά που έδειξε ότι μιλάμε για το νέο μεγάλο όνομα των ημερών μας. Δείτε αρχικά τη φωτογραφία με τις νέες μάσκες και μετά βίντεο από την ιστορική βραδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.