Ο Ville Valo για το ενδεχόμενο επιστροφής των HIM
Music

Ο Ville Valo για το ενδεχόμενο επιστροφής των HIM

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τον τελευταίο δίσκο των HIM και έξι από την διάλυση του και ο Ville Valo, μόλις πέρυσι κυκλοφόρησε το πρώτο κανονικό σόλο άλμπουμ του. Όπως είναι λογικό, το ερώτημα για τον υπάρχει περίπτωση να δούμε ξανά το συγκρότημα να ενεργοποιείται, πάντα θα υπάρχει και ο ίδιος το απάντησε σε νέα του συνέντευξη στο βρετανικό Metal Hammer.

O Valo δεν κλείνει σε καμία περίπτωση την πόρτα, λέει ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας καλό λόγος για να γίνει, αλλά φροντίζει να ξεκαθαρίσει, ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται συγκεντρωμένος στο προσωπικό του πρότζκετ.

«Δεν το βρίσκω μια δελεαστική ιδέα αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε έρθει πραγματικά σε επικοινωνία όλο αυτό το διάστημα, κάτι που λέει πολλά. Αν το τηλέφωνο αρχίσει να χτυπάει κάποια στιγμή, τότε θα δούμε. Αγαπώ τα παιδιά και ελπίζω να νοιάζονται ακόμα για μένα» τόνισε αρχικά και συνέχισε.

«Έτσι ίσως μια μέρα να συμβεί, αλλά θα έπρεπε να είναι για καλό λόγο. Αλλά η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της ζωής μου έχει ξεκινήσει, δεν έχω χρόνο να ανακαλύψω ξανά τον τροχό, οπότε πρέπει να βάλω όλη μου την προσπάθεια σε αυτό που κάνω τώρα. Είναι υπέροχο να έχεις αυτή τη σχέση και την εξάρτηση σε ένα συγκρότημα, αλλά με αυτό που κάνω τώρα, το ωραίο ήταν ότι δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσω σε κανέναν και να ζητήσω άδεια. Θα ήθελα να το κρατήσω έτσι για την ώρα».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για το Neon Noir ο Ville Valo θα επιστρέψει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 4 και 5 Απριλίου αντίστοιχα. Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.