H Victoria De Angelis των Maneskin το Σάββατο ζωντανά στην Αθήνα
Music

H Victoria De Angelis των Maneskin το Σάββατο ζωντανά στην Αθήνα

Η Victoria De Angelis, γνωστή ως η βασίλισσα του μπάσου και sex symbol των Måneskin, θα βρεθεί στα decks του Arch Club σε μια εκρηκτική βραδιά, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου. Η ενεργητική της παρουσία στη σκηνή και η μοναδική αισθητική της υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι γεμάτο ενέργεια και ρυθμό.

Από ηλεκτρισμένες rock συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, στα μεγαλύτερα techno clubs του Μιλάνου και του Βερολίνου, η VICTORIA εξερευνά τη σύνδεση του μπάσου της με τα kick drums των club, ακολουθώντας επιρροές από την bouncy techno και το baile funk των ’90s.

LINE UP:
ATÉ B2B SALIN
CIRΚLE
DELOCO

Προπώληση εισιτηρίων: more.com και στο δίκτυο καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, που η Victoria De Angelis έρχεται στην Ελλάδα, αφού τον Ιούλιο που μας πέρασε την είδαμε στο Ejekt Festival μαζί με τους Maneskin. Πρόσφατα ξεκίνησε την solo μουσική της πορεία με την κυκλοφορία του πρώτου της single με techno επιρροές “Get up bitch (Shake ya Ass)” σε συνεργασία με την την Anitta.

Η Victoria δήλωσε για τη νέα της δουλειά «Για μένα, όλα έχουν να κάνουν με την εξερεύνηση και τη συγχώνευση διαφορετικών στυλ, κάτι που φέρνει μια ωμή, ιδρωμένη και παλλόμενη ενέργεια στο dance floor».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: