Βγήκαν στο δάσος... παγανιά για το νέο τους βίντεο οι Judas Priest
Music

Βγήκαν στο δάσος… παγανιά για το νέο τους βίντεο οι Judas Priest

Σε ρυθμούς προώθησης του νέου τους άλμπουμ κινούνται οι Judas Priest που θα κυκλοφορήσουν το Invincible Shield στις 8 Μαρτίου. Το συγκρότημα έχει ήδη παρουσιάσει δύο single, το Panick Attack και το Trial By Fire και τώρα ήρθε η ώρα για το επίσημο βίντεο, που γυρίστηκε για το δεύτερο τραγούδι.

Βλέπουμε τους Priest μέσα σε ένα δάσος και το σχεδόν ασπρόμαυρο περιβάλλον, μας κάνει να περιμένουμε ότι θα σκάσει κάποια στιγμή πίσω από ένα δέντρο ο Abbath ή κάποιο άλλο μέλος black metal συγκροτήματος.

Αυτός που βλέπουμε και πολύ χαιρόμαστε είναι ο Glenn Tipton που συμμετείχε ενεργά στις ηχογραφήσεις του άλμπουμ, αλλά δεν συνοδεύει την μπάντα στις περιοδείες (εκτός από κάποιες σπέσιαλ εμφανίσεις σε encore), λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι Judas Priest θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 21 Ιουλίου για να παίξουν στο Release Athens μαζί με τον Bruce Dickinson. Λεπτομέρειες εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.