O Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκανε μαθήματα μουσικής ιστορίας στο Release Athens
Music

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκανε μαθήματα μουσικής ιστορίας στο Release Athens

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, το Release Athens Festival παρουσίασε ένα special show με πρωταγωνιστή έναν από τους ελάχιστους, πραγματικούς ροκ σταρ της χώρας και δύο εκλεκτούς καλεσμένους που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η μπάντα του Gus G. ανέβηκε στη σκηνή της Πλατείας Νερού λίγο μετά τις 19:30 και είχαμε όλοι την ευκαιρία να δούμε από κοντά γιατί ο Κώστας Καραμητρούδης θεωρείται βιρτουόζος. Ο σπουδαίος κιθαρίστας από τη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη προϋπηρεσία δίπλα σε μεγαθήρια όπως ο Ozzy Osbourne ήταν καθηλωτικός, ενώ το ίδιο συνέβη όταν ανέβηκε στη σκηνή και ο έτερος καλεσμένος, ο Ronnie Romero. O Χιλιανός τραγουδιστής και για σειρά ετών η φωνή των Rainbow του Ritchie Blackmore ήταν εντυπωσιακός, ειδικά όταν έφτασε η στιγμή να τραγουδήσει και τα κλασικά τραγούδια της θρυλικής μπάντας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού τραγουδιού, ο τεράστιος Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρουσίασε ένα υπέροχο set που έμοιαζε με την ιστορία του εγχώριας δισκογραφίας. “Χαιρετίσματα”, “Κουρσάρος”, “Σφεντόνα”, “Φοβάμαι”, “Πριν το τέλος” και αμέτρητα άλλα αξεπέραστα κομμάτια γέμισαν με χαμόγελα τη Πλατεία Νερού που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του.

Το Release Athens 2024 συνεχίζεται τo Σάββατο 6 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με τους Cannons, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα.

                                    

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.