
Music
Το τρολάρισμα των Limp Bizkit πριν βγουν στη σκηνή του Release Athens
Οι Limp Bizkit ήταν προγραμματισμένο να ανέβουν στη σκηνή του Release Athens στις 21.50. Όμως εκεί γύρω στις 21.30 εμφανίστηκε ένα πεντάλεπτο countdown.
Όταν ολοκληρώθηκε εμφανίστηκε στην οθόνη μία φωτογραφία, που η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβουμε τι ακριβώς δείχνει. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί.
Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στην οθόνη άλλο ένα πεντάλεπτο countdown που ολοκληρώθηκε και αυτό με τρολάρισμα, αλλά όταν βγήκαν τελικά στη σκηνή δεν χρειάστηκε καμία αντίστροφη μέτρηση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Neighbourhood για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Release Athens
Release Athens: Στο Μαρκόπουλο το νέο σπίτι του φεστιβάλ από το 2027
Περιοδεία σε στάδια χωρίς την Ελλάδα ανακοίνωσαν οι Slipknot
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.







