
Τρίτο και τελευταίο single από τους Ghost πριν την άφιξη του Skeleta
Άλλο ένα νέο τραγούδι μέσα από το Skeleta που κυκλοφορεί την Παρασκευή, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ghost το απόγευμα της Τετάρτης.
Είναι το Peacefield, που το συγκρότημα παίζει ζωντανά από την έναρξη της περιοδείας του πριν λίγες ημέρες, όμως λόγω της απαγόρευσης των κινητών στις συναυλίες τους, δεν είχαμε κανένα στιγμιότυπο.
Έχουμε ακούσει ήδη άλλα δύο τραγούδια μέσα από το Skeleta που περιγράφεται στην ανακοίνωση ως ο «έκτος ψαλμός» των Ghost, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην εκτεταμένη, παράδοση και μυθολογία του συγκροτήματος.
Θα σηματοδοτήσει μια στροφή σε πιο προσωπικό στιχουργικό περιεχόμενο. Ο δίσκος θα αποδώσει τις ξεχωριστές ατομικές συναισθηματικές προοπτικές καθενός από τα 10 τραγούδια του με πιο προσωπικό τρόπο, μερικές φορές σαν διάλογος με τον εαυτό μας στον καθρέφτη, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.
“Skeletá” track listing:
01. Peacefield
02. Lachryma
03. Satanized
04. Guiding Lights
05. De Profundis Borealis
06. Cenotaph
07. Missilia Amori
08. Marks Of The Evil One
09. Umbra
10. Excelsis
Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που φέρνει ο Σεπτέμβριος
Το Plissken festival ξαναχτυπά με line-up που καίει
Η έκθεση της αστυνομίας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μοιραίο τροχαίο του Brent Hinds
Star Wars: Starfighter – Όλοι οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.