O τραγουδιστής των Mars Volta τα βάζει με τους Linkin Park και τη νέα τους τραγουδίστρια για τη Σαϊεντολογία και όχι μόνο
Music

O τραγουδιστής των Mars Volta τα βάζει με τους Linkin Park και τη νέα τους τραγουδίστρια για τη Σαϊεντολογία και όχι μόνο

H αποκάλυψη της νέας τραγουδίστριας των Linkin Park, έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης και σχεδόν άμεσα ήρθαν στην επιφάνεια δημοσιεύματα και φωτογραφίες που τη θέλουν να αποτελεί μέλος της Σαϊντελογίας, ενώ είχε βρεθεί στο πλευρό του καταδικασμένου βιαστή ηθοποιού, Danny Masterson, στην έναρξη της δίκης του πριν από μερικά χρόνια. 

Και τα δύο αυτά στοιχεία αποτελούν φυσικά τεράστια red flags και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την Emily Armstrong για το θέμα. Αυτός που φρόντισε να το τονίσει είναι πάντως ο τραγουδιστής των Mars Volta.

Η σύζυγος του Cedric Bixler-Zavala, ήταν από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Masterson για βιασμό και οι δυο τους έχουν επανειλημμένα καταγγείλει ότι δέχονται παρενόχληση, από την πλευρά των σαϊεντολόγων για τις δημόσιες τοποθετήσεις του για το θέμα. Ο Masterson ήταν επίσης Σαϊεντολόγος, ενώ ένα πέρασμα από την εκκλησία είχε κάνει και ο Bixler-Zavala που γύρισε όμως την πλάτη του στην οργάνωσε. 

Εκεί είχε γνωρίσει την Emily Armstrong και πέρυσι τέτοιο καιρό, είχε κάνει δημόσια τοποθέτηση προς την νέα τραγουδίστρια των Linkin Park κατηγορώντας την για τη στάση της.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των Linkin Park, ο Cedric Bixler-Zavala έγραψε στο instragram τα εξής:

«H νέα τραγουδίστρια των linkin park είναι μία σκληροπυρηνική Σαϊεντολόγος που υποστηρίζει τον καταδικασμένο κατά συρροή βιαστή τόσο εντός όσο και εκτός δικαστηρίου. Η Emily Armstrong είναι αληθινή πιστή της λατρείας/εγκληματικής οργάνωσης της Σαϊεντολογίας που εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων και παιδιών, κακοποίηση παιδιών και ηλικιωμένων, συγκάλυψη αμέτρητων σeξοαλικών επιθέσεων σε παιδιά και ενήλικες.

Είναι επίσης αληθινή πιστή του LRH (σ.σ. ιδρυτής της Σαϊεντολογίας) που είπε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι σεξουαλικοί παρεκκλίνοντες στο ίδιο επίπεδο με τους παιδόφιλους και όλοι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να στέλνονται σε μια αποικία λεπρών. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τις απόψεις των Σαηεντολόγων για την LGBT κοινότητα στο Science of Survival ή Dianetics». 

Λίγη ώρα αργότερα μέσω instagram τοποθετήθηκε και η σύζυγος του Chrissie με αναφορές στον Chris Cornell και τον Chester Bennington.

«Ο σύζυγός μου έκανε πολλές περιοδείες με τους Soundgarden. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Chris Cornell που είπε σε ένα γεμάτο γήπεδο ότι οι Mars Volta ήταν το αγαπημένο του συγκρότημα. Οι Chester Bennington και οι Linkin Park έπαιζαν πάντα τραγούδια των At The Drive-In πριν βγουν στη σκηνή. Ο Chester ήταν ένα παιδί που επέζησε σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Chester και ο Chris είχαν μία πολύ καλή σχέση και μου είπαν ότι είχαν κοινό στόχο να καταπολεμήσουν την εμπορία ανθρώπων και παιδιών. Η Σαϊεντολογία είναι μια οργάνωση εμπορίας ανθρώπων και παιδιών που προστατεύεται από διάταξη της κυβέρνησης Κλίντον. Οι Linkin Park μόλις αντικατέστησαν τον Chester με μία σκληροπυρηνική Σαϊεντολόγο 2ης γενιάς. ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.