Tool: Ακούστε τη νέα -δεκάλεπτη- εκδοχή του Opiate!
Music

Tool: Ακούστε τη νέα -δεκάλεπτη- εκδοχή του Opiate!

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του Opiate των Tool. Ήταν το πρώτο EP της μπάντας που τους έβαλε στον μουσικό χάρτη σε μία εποχή που το grunge κυριαρχούσε, με τη συνέχεια να είναι γνωστή. Με αφορμή την επέτειο, η μπάντα κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους  οπαδούς της, αφού ηχογράφησε ξανά το ομώνυμο τραγούδι και το παρουσίασε σήμερα.

Αυτή η εκδοχή ακούστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή πίσω στο 2016 και από τότε είχαν πει ότι σκοπεύουν να την κυκλοφορήσουν σε στουντιακή μορφή. Το δούλεψαν λοιπόν από το 2017 και μάλιστα από τότε το έπαιξαν πολλές φορές ζωντανά, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2022 για να το έχουμε επιτέλους στα χέρια μας.

Το τραγούδι από τα πέντε λεπτά της αρχικής διάρκειας φτάνει σχεδόν τα δέκα με μία τεράστια γέφυρα στη μέση που θυμίζει αρκετά το Pneuma από το Fear Inoculum. Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το βίντεο που γύρισαν που θα είναι το πρώτο τους μετά από 15 χρόνια. Η deluxe έκδοση του EP θα περιλαμβάνει ένα blu-ray με το βίντεο αλλά και ένα βιβλίο 46 σελίδων.

Ακούστε το νέο Opiate των Tool:


Διαβάστε ακόμα: 

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi

To θρυλικό meme του Spider-Man έγινε πραγματικότητα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: