Την διάλυση τους ανακοίνωσαν οι You me at Six
Music

Την διάλυση τους ανακοίνωσαν οι You me at Six

Οι You me at Six ανακοίνωσαν ότι βάλουν τέλος στην καριέρα τους το 2025, όταν και θα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας. Θα κάνουν μία μεγάλη περιοδεία που θα ξεκινήσει από φέτος και θα ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά και μαζί με αυτήν θα πέσουν και οι τίτλοι τέλους.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 2008 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ειδικά στην Αγγλία, αφού δύο δουλειές τους πήγαν στο νούμερο ένα των charts.

«Όταν ξεκινήσαμε το συγκρότημα ήμασταν παιδιά. Θέλαμε μόνο μακροζωία, να ταξιδεύουμε και να ζούμε τη ζωή ως μια παρέα φίλων. Νιώθουμε ότι την παραμονή της 20ης επετείου μας ως συγκρότημα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχαιρετήσουμε.

Είμαστε σε μια τυχερή θέση όπου οι θαυμαστές μας θέλουν ακόμα να μας δουν ζωντανά και να έρθουν να γιορτάσουν τη ζωή αυτού του συγκροτήματος. Αυτό θα κάνουμε λοιπόν για το 2024 και το 2025. Ανυπομονούμε να δούμε τους θαυμαστές μας στο δρόμο» δήλωσε ο frontman τους Josh Franceschi. 

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες των τελευταίων συναυλιών τους κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.