Θετικός στον κορωνοϊό ο Serj Tankian - Έριξε βόμβα για το μέλλον των System of a Down
Music

Θετικός στον κορωνοϊό ο Serj Tankian – Έριξε βόμβα για το μέλλον των System of a Down

Οι System of a Down επέστρεψαν στη σκηνή πριν από λίγες ημέρες και έπαιξαν ζωντανά τρεις φορές, με τις δύο εμφανίσεις τους στο Λος Άντζελες που ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες να ρίχνουν την αυλαία της μίνι-περιοδείας.  Όμως, ο Serj Tankian βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, έτσι η μπάντα αναγκάστηκε να αναβάλλει τις δύο αυτές συναυλίες, που μεταφέρθηκαν ήδη στον Φεβρουάριο.

«Μετά από τρεις πολύ διασκεδαστικές εμφανίσεις, γύρισα στο Λος Άντζελες με συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη. Σοκαρίστηκα που ήταν τελικά κορωνοϊος, αφού όχι μόνο είμαι πλήρως εμβολιασμένος, αλλά και πάρα πολύ προσεκτικός» δήλωσε αρχικά ο Serj και στη συνέχεια έριξε τη… βόμβα για το μέλλον της μπάντας.

«Οι περιοδείες δεν είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω στο μέλλον, έτσι αυτές οι συναυλίες σήμαιναν πολλά για μένα». Μετά λοιπόν τις δύο εμφανίσεις που προγραμματίστηκαν για τις αρχές της επόμενης χρονιάς και αν δεν προκύψει κάτι έξτρα για εκείνο το διάστημα, μάλλον θα κάνουμε καιρό να ακούσουμε για τους SOAD και μεταξύ μας τώρα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό, αφού δεν φαίνεται ότι υπάρχει στον ορίζοντα λύση για τη δισκογραφική τους επιστροφή.

Η μπάντα περιοδεύει εδώ και πάνω από δέκα χρόνια χωρίς νέο υλικό, εκτός από τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν πέρυσι τον Νοέμβριο και αποτέλεσαν έναν συμβιβασμό του Serj για καλό σκοπό και την ανάδειξη του θέματος της Αρμενίας.

Το λέμε συμβιβασμό, γιατί δέχτηκε να συμμετάσχει σε δύο τραγούδια που είχε έτοιμα ο Daron Malakian και στα οποία μοιράστηκαν σχεδόν στο 50-50 τα φωνητικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ