Θα βρέχει στο Release Athens την ώρα των Helloween;

Roxx |

Επειδή σίγουρα κάνετε τις βόλτες σας στο internet και θα έχει ήδη διαβάσει τίτλους όπως «Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την», «Τριήμερο με βροχές και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα» και άλλα τέτοια ωραία, σίγουρα θα έχετε αγχωθεί αν έχετε σκοπό να πάτε στη δεύτερη μέρα του Release Athens.

Να σας πούμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας (σύμφωνα με την ΕΜΥ) για την Πλατεία Νερού. Δεν αναμένεται δηλαδή να δικαιολογήσει το όνομα της. Κακό αστείο αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε.Η πιθανότητα βροχής στην περιοχή, αλλά και πάλι όχι έντονης, εντοπίζεται στο διάστημα από τις 15.00 μέχρι τις 18:00 και αμέσως μετά υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να ψιχαλίσει. Μικρό ενδεχόμενο. Από τις 19:00 και μετά πάμε με αραιή συννεφιά, κάτι που το λες καλό αφού θα μας προστατέψει και από τον ήλιο.

Όλα καλά θα πάνε λοιπόν και θα απολαύσουμε τις μπάντες με την ησυχία μας. Στο γράφημα που ακολουθεί το μοναδικό που μας… ανησυχεί  είναι το κόκκινο που σημαίνει «έντονη δραστηριότητα κουνουπιών». Εκτός και αν εννοεί εμάς που θα είμαστε στο φεστιβάλ.


Ο άνθρωπος που σχεδία το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Live Streaming από το Hellfest

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ