Τι θα παίξουν οι Rammstein στην Ελλάδα
Music

Τι θα παίξουν οι Rammstein στην Ελλάδα

Μετράμε αντίστροφα για την τεράστια συναυλία των Rammstein που επιστρέφουν στη χώρα μας, μετά από 14 χρόνια και το συγκρότημα ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Πράγα. Έτσι έχουμε πλέον μία ολοκληρωμένη εικόνα και για τη σκηνή αλλά και για τα τραγούδια που θα παίξουν στο ΟΑΚΑ στις 30 Μαΐου.

Αρχικά να πούμε ότι η σκηνή είναι αυτή η τεράστια κατασκευή που τους συνόδευε και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε όλο το φλογερό της μεγαλείο και στη χώρα μας. Το setlist όμως τις έχει τις διαφορές του. Αν δεν θέλετε spoiler καλύτερα να απομακρυνθείτε. 

Το πρώτο τραγούδι της βραδιάς, είναι το ακυκλοφόρητο Ramm 4 που άνοιγε τις συναυλίες τους το 2016 και 2017. Τότε υποθέταμε ότι θα είναι στο επόμενο άλμπουμ τους, αλλά έβγαλαν δύο και δεν ήταν σε κανένα από αυτά.

Τα περισσότερα τραγούδια έρχονται από το Mutter και το ομώνυμο άλμπουμ του 2019 (4), ακολουθούν με τρία τα Herzeleid και Sehnsucht και με δύο τα Liebe ist für alle da, Reise, Reise και το πιο πρόσφατο Zeit. Μόνο το Rosenrot δεν εκπροσωπείται δηλαδή στο setlist.

To κανονικό set περιλαμβάνει 14 τραγούδια και κλείνει με το Sonne και ακολουθούν όχι ένα, αλλά δύο encore. Στο πρώτο παίζουν τα Engel  (σε piano version), Ausländer, Du riechst so gut, Pussy, Ich will και επιστρέφουν για το φινάλε με τα Rammstein και Adieu.

H συναυλία τους κρατάει πάνω από δύο ώρες και είναι προφανώς μία ευκαιρία ζωής για να τους δείτε από κοντά σε λίγες ημέρες. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Πράγας το βράδυ του Σαββάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: