«Θα ήταν ωραίο να έχουμε τους Cavalera στην τελευταία συναυλία των Sepultura» είπε ο Andreas Kisser
Music

«Θα ήταν ωραίο να έχουμε τους Cavalera στην τελευταία συναυλία των Sepultura» είπε ο Andreas Kisser

H τελευταία περιοδεία των Sepultura βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την μπάντα να έχει ανακοινώσει ότι η ολοκλήρωση της θα ρίξει και τους τίτλους τέλους στην πορεία τους. Έτσι, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει ως σενάριο η εμπλοκή με κάποιο τρόπο των Max και Igor Cavalera που αποτέλεσαν φυσικά τους ιδρυτές των Sepultura αλλά αποχώρησαν στην πορεία.

Ο Andreas Kisser, ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο σε συνέντευξη του και δεν ήταν αρνητικός.

«Δεν θα αρνηθώ ότι θα ήταν υπέροχο να είχαμε μια τελευταία συναυλία με τη συμμετοχή τους, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό. Πρέπει να είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε και όχι για να συζητήσουμε ποιος ήταν σωστός ή λάθος στις αποφάσεις του παρελθόντος. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να γιορτάσουμε το τέλος των Sepultura του σήμερα. Αν θέλουν να είναι μέρος του, ωραία».

Προς το παρόν οι ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί για την τελευταία περιοδεία των Sepultura καλύπτουν μόνο τη χρονιά που διανύουμε, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι κάνουν εμφανίσεις και το 2025, έτσι έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας για να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: