Τέσσερις ταινίες, μία για κάθε μέλος των Beatles από τον Sam Mendes
Music

Τέσσερις ταινίες, μία για κάθε μέλος των Beatles από τον Sam Mendes

Μία πρωτοποριακή κίνηση κάνει η Sony που μαζί με τον Sam Mendes, θα παρουσιάσουν τέσσερις ταινίες για τους Beatles. Κάθε μία θα λέει την ιστορία από την οπτική διαφορετικού μέλους των «σκαθαριών», ενώ ο Paul McCartney, ο Ringo Starr και οι οικογένειες των John Lennon και George Harrison έχουν δώσει άδειες για χρήση των ιστοριών τους και της μουσικής τους.

«Είναι τιμή μου που θα αφηγηθώ την ιστορία του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών και ενθουσιασμένος που αμφισβητώ την ιδέα του τι συνιστά ένα ταξίδι στον κινηματογράφο» δήλωσε ο σκηνοθέτης

Όλες οι ταινίες αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα το 2027 και το στούντιο υπόσχεται ότι αυτό θα γίνει με καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο.

«Σκοπεύουμε να είναι μια μοναδικά συναρπαστική και επική κινηματογραφική εμπειρία: τέσσερις ταινίες,  από τέσσερις διαφορετικές οπτικές γωνίες που αφηγούνται μια ενιαία ιστορία για το πιο διάσημο συγκρότημα όλων των εποχών» ανέφερε παραγωγός του πρότζεκτ σε δήλωση του. Ο Sam Mendes θα σκηνοθετήσει και τις τέσσερις ταινίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: