«Οι Tenacious D θα επιστρέψουν», λέει ο Jack Black
Music

«Οι Tenacious D θα επιστρέψουν», λέει ο Jack Black

Λίγες εβδομάδες μετά το «πάγωμα» των δραστηριοτήτων των Tenacious D, λόγω του αστείου που έκανε ο Kyle Gass πάνω στη σκηνή, για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ, ο Jack Black είπε ότι η μπάντα θα επιστρέψει.

«Χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα, όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα κάποια στιγμή. Και θα επιστρέψουμε» είπε ο ηθοποιός στο Variety κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Borderlands το βράδυ της Τρίτης.

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Kyle Gass αυτό το διάστημα, ο Black απάντησε θετικά. «Ναι, είμαστε φίλοι. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται λίγο καιρό και θα επιστρέψουμε όταν νιώσουμε ότι είναι σωστό».

O Jack Black προχώρησε σε ακύρωση της περιοδείας της μπάντας και έβαλε στον πάγο όλα τα δημιουργικά σχέδια, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση τους στην Αυστραλία στα μέσα Ιουλίου. Εκεί ο Kyle Gass και ενώ έσβηνε μία τούρτα για τα γενέθλια του ευχήθηκε την επόμενη φορά η σφαίρα να πετύχει τον Τραμπ.

Αυτή ήταν η δήλωση που έκανε τότε ο Jack Black:

«Δεν ήξερα από πριν τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν στο σόου της Κυριακής. Ποτέ δεν θα συμφωνήσω με τη ρητορική μίσους ούτε θα ενθαρρύνω την πολιτική βία σε οποιαδήποτε μορφή. Μετά από πολύ προβληματισμό, δεν αισθάνομαι πλέον ότι είναι σωστό να συνεχίσω την περιοδεία των Tenacious D και όλα τα μελλοντικά δημιουργικά σχέδια βρίσκονται σε αναμονή. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την υποστήριξη και την κατανόησή τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.