Τέλος ο Jeff Loomis από τους Arch Enemy - Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του
Music

Τέλος ο Jeff Loomis από τους Arch Enemy – Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του

Παρελθόν από τους Arch Enemy αποτελεί ο Jeff Loomis όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Τη θέση του παίρνει ο Joey Concepcion, που έχει ανέβει ξανά στη σκηνή με τη μπάντα στο παρελθόν. Το διαζύγιο όπως φαίνεται από τις δηλώσεις είναι συναινετικό.

«Ήταν χαρά για εμάς να έχουμε τον Jeff στους ARCH ENEMY για σχεδόν μια δεκαετία και περάσαμε πραγματικά υπέροχα στις περιοδείες μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήμασταν φίλοι πολύ πριν παίξουμε μουσική μαζί και παραμένουμε ακόμα πιο στενοί φίλοι τώρα, κάτι που είναι υπέροχο. Σεβόμαστε ότι βρίσκεται σε έναν τόπο και χρόνο στη ζωή του όπου πρέπει να φύγει από τους ARCH ENEMY και όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια» ανέφερε ο Michael Amott. 

«Ο χρόνος μου στους ARCH ENEMY έφτασε στο τέλος του. Πέρασα υπέροχα (9 χρόνια!) παίζοντας και περιοδείες μαζί τους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μπω σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εύχομαι στην Alissa, τον Michael, τον Sharlee και τον Daniel τα καλύτερα και τους θεωρώ όλους φίλους για πάντα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το crew που ήταν πάντα ευγενικό μαζί μου. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή τους στο συγκρότημα είναι απίστευτη, και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τις σπουδαίες συναυλίες χωρίς αυτούς. Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και καλή χρονιά» ήταν το σχόλιο του Jeff Loomis.

O Loomis έγινε μέλος της μπάντας το 2014 και παρά το γεγονός ότι ήταν από τους κύριους συνθέτες στους Nevermore, δεν συμμετείχε ποτέ στη δημιουργία των άλμπουμ των σουηδών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.