Τατουάζ για τον Lemmy με μίγμα από τις στάχτες του έκανε ο James Hetfield!
Music

Τατουάζ για τον Lemmy με μίγμα από τις στάχτες του έκανε ο James Hetfield!

Ένα νέο τατουάζ κοσμεί το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού του James Hetfield και όπως έγραψε ο ίδιος στον επίσημο λογαριασμό των Metallica στο instagram είναι αφιερωμένο στον Lemmy.

«Ένας χαιρετισμός στον φίλο και προσωπική μου έμπνευση μου τον κ. Lemmy Kilmister. Χωρίς αυτόν, ΔΕΝ θα υπήρχαν Metallica. Μαύρο μελάνι ανακατεμένο με τις στάχτες της καύσης του που μου δόθηκαν τόσο ευγενικά. Έτσι, τώρα είναι σε θέση να συνεχίζει να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο στον κόσμο». 

Οι στάχτες του Lemmy είχαν τοποθετηθεί σε ασημένιες σφαίρες και μοιράστηκαν μετά από επιθυμία του ίδιου, σε στενούς του φίλους.

Το μήνυμα που υπήρχε επίσης μέσα στο κουτάκι έγραφε τα εξής: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Lemmy είχε πολλούς γνωστούς, αλλά λίγους θεωρούσε φίλους και ακόμα λιγότερους οικογένεια. Επειδή είσαι από αυτούς που θεωρούσε οικογένεια, θα θέλαμε να μοιραστούμε ένα κομμάτι του μαζί σου. Ο Lemmy άγγιξε τις ζωές μας με τρόπους που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αλλά με τις στάχτες δεν κρατάς μόνο την ανάμνηση, αλλά κρατάς τον Lemmy μαζί σου για πάντα. Ήταν ο Lemmy.  Έπαιζε Rock ‘n’ Roll. Μην τον ξεχάσεις». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.